Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, avere, iubita,
Data publicarii: 22 August 2020
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
Într-un interviu pentru revista GQ, Johnny Depp a vorbit sincer despre femeia pe care a iubit-o, dar și despre cât de trădat se simte ori cum a putut să piardă, într-un timp scurt, o avere de peste 600 de milioane de dolari.

De ani de zile, actorul trece printr-o perioadă mai dificilă, atât din punct de vedere financiar cât și al vieții sentimentale. ”Ultimii ani s-au simțit de parcă aș fi intrat, fără voia mea, într-o situație oribilă. Și mă doare”. 

Ce spune Depp despre felul în care managerii lui i-au risipit averea, despre relațiile dintre el și aceștia? ”Este scârbos să vorbesc despre bani dar, pe bune, când tocmai terminasem lucrul la Pirații din Caraibe 5, managerii mi-au spus: Oh, trebuie să-ți vinzi casa din Franța. Situația era urâtă ca dracu. Acum, salariul meu - și sunt jenat să spun asta - doar pentru Pirații 5 a fost de 35 de milioane de dolari. Apoi, după film, eu am plecat în luna de miere și, când eram în vacanță, am primit un telefon de la un tip, iar eu am reacționat ceva de genul: Cum? Nu înțeleg? Cum s-a putut întâmpla așa ceva?”, declarat acesta pentru publicația GQ.

Firma care îi administra averea lui Depp a pretins că a fost în imposibilitatea de a manevra finanțele actorului și că l-a avertizat în mod repetat că acesta cheltuie mai mult decât este cazul, însă el are o perspectivă diferită asupra lucrurilor. 

”Eu nu cred că trebuia să mă implic foarte mult în cifre, cât câștig, cât cheltui. Tot ceea ce știam era că faceam destui bani și că totul ar fi trebuit să fie bine. Nimic rău nu avea ce să se întâmple. Așa că atunci când am aflat, a început războiul”. 

Cum și-ar fi risipit averea Johnny Depp, pe parcursul a 20 de ani

Cheltuielile extravagante ale actorului - inclusiv cele 3 milioane de dolari pentru a împrăștia cenușa scriitorului Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun - l-au dus la dezastru financiar, conform acuzațiilor din procesul intentat managerilor săi, după divorțul său din 2017.

Mai bine de 20 de ani, Depp (55 de ani) a cheltuit 2 milioane de dolari pe lună, conform The Management Group (TMG), firma pe care actorul a dat-o în judecată.

Acesta a mai investit 75 de milioane de dolari în 14 proprietăți, inclusiv într-un castel din Franța, un lanț de insule din Bahamas, câteva case la Hollywood și o fermă de cai în Kentucky.

Din anul 2000, actorul nominalizat la Oscar a cheltuit 18 milioane de dolari pe un iaht, a cumpărat 45 de mașini de lux și a pierdut mai bine de 700.000 de dolari, în fiecare lună, pe vinuri scumpe, avioane private și pe salariile unui staff de 40 de persoane.

Conform firmei de management, Depp a achiziționat, de-a lungul timpului, 200 de opere de artă semnate de Andy Warhol, Klimt și alți maeștri, 70 de instrumente muzicale de colecție și alte obiecte din lumea filmului, care acum sunt depozitate în 12 locuri diferite. 

Depp are propria teorie, despre cum o întreagă conspirație a fost alimentată de problemele sale financiare și căsnicia ratată, și dă vina pe industria filmului de la Hollywood: ”Oamenii mă dau în judecată pentru orice prostie. Adică, este evident. Uite, știu că nu o să fiu niciodată Cenușăreasa - știu asta și accept. Dar simt că, într-o foarte scurtă perioadă de timp, această variantă de Cenușăreasa a fost transformată într-un monstru. E vorba de Quasimodo. Puteam să simt cum mă privesc oamenii în mod diferit, din cauza acuzațiilor. Apoi, au început să scrie despre mine: Este nebun. Are nevoie să-și facă un control psihic. Știi, chestii ridicole”.

Cel mai rău este că am pierdut câștigurile viitoare, care erau pentru copiii mei, știi? Fac tot felul de chestii pentru copiii mei, omule. Sunt sigur că nu a fost ușor pentru puștiul meu de 14 ani să meargă la școală și colegii să-i spună: Hei, citește ce scrie în revista asta, omule. Ce, tatăl tău e genul care bate gagici sau ceva de genul? De ce trebuia să trec eu prin asta? De ce fiica mea trebuie să îndure toate astea?”.

În cadrul aceluiași interviu, Johnny Depp a ținut să sublinieze că nu este ”o persoană violentă”, referindu-se la mariajul cu Amber Heard, încheiat în 2017 și în urma căruia actrița l-a acuzat că a ”atacat-o violent” în penthouse-ul lor din Los Angeles.

Întrebat care a fost iubirea vieții lui, actorul a dat un răspuns evaziv.

Ei bine, cineva. Cumva, m-am căsătorit cu ea”, adăugând că, la ora actuală, este singur și nu crede că-și va mai găsi vreodată dragostea. 

Johnny Depp a fost căsătorit, la începutul carierei, cu artista în machiaj Lori Anne Allison. A avut o relația de durată cu franțuzoaica Vanessa Paradis, cu care are doi copii, Lily Rose și Jack. Al doilea mariaj al actorului, cu Amber Heard, a durat mai puțin de doi ani. 

Foto: Getty
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!