• PRO TV
  • Nick Jonas, cadou de 200.000 de dolari pentru soția lui. „Te iubesc, ești cel mai bun soț”

Nick Jonas, cadou de 200.000 de dolari pentru soția lui. „Te iubesc, ești cel mai bun soț”

Nick Jonas, cadou de 200.000 de dolari pentru soția lui. „Te iubesc, ești cel mai bun soț”

Priyanka Chopra-Jonas a fost dată pe spate Nick Jonas, după ce artistul a ajuns în topuri cu piesa „Sucker”.

Nick Jonas a sărbătorit în stil mare succesul înregistrat cu piesa „Sucker”, scoasă pe piață împreună cu frații săi. Jonas Brothers s-au împăcat și s-au reunit după șase ani de pauză. Decizia a fost de bun augur, fiindcă cei trei frați din New Jersey au ajuns pe locul I în Topul Billboard.

Nick Jonas a sărbătorit în stil mare, cu șampanie și cu un bolid de 200.000 de dolari pe care i l-a luat soției lui, Priyanka Chopra. Modelul, un Mercedes-Maybach nou-nouț, a fost admirat de 37 de milioane de fani de pe Instagram ai actriței de origine indiană.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on


Când soțiorul ajunge numărul unu... soția primește un Maybach. Te iubesc! Ești cel mai bun soț din toate timpurile”, a scris Priyanka Chopra pe rețeaua socială.

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit civil în august 2018, în Mumbai (India), iar în decembrie 2018 au avut nunta, tot pe teritoriu indian. Nunta lor a fost extravagantă, însă a respectat multe dintre tradițiile indiene care însoțesc acest eveniment. 

Citește și: Nick Jonas și Priyanka Chopra, nuntă de trei zile și trei nopți

Cei doi au cheltuit câteva milioane de dolari pentru a avea o nuntă ca în povești, iar ca să vă faceți o idee, hotelul pe care l-au închiriat pentru găzduirea invitaților și pentru ceremonie a costat 461.000 de dolari pentru cele cinci nopți.


Nick Jonas a mai cheltuit 300.000 de dolari pentru inelul de logodnă și circa 60.000 de dolari pentru festivitățile de dinaintea nunții. Artistul și soția lui au o avere cumulată de peste 40 de milioane de dolari, însă veniturile lor sunt în creștere, datorită succesului uriaș înregistrat de reunirea grupului Jonas Brothers.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni