• PRO TV
  • Andreei Mantea i s-a ridicat masina: Maruta a contribuit si el la asta!

Andreei Mantea i s-a ridicat masina: Maruta a contribuit si el la asta!

Andreei Mantea i s-a ridicat masina: Maruta a contribuit si el la asta!

Emotii mari pentru Andreea Mantea! A fost oprita in timp ce se afla la volan si era pe punctul de a ramane fara masina. Si asta pentru ca se pare ca fostul ei iubit, Andrei Tardea, ar fi garantat mai demult cu acest vehicul un imprumut pe care nu l-a mai platit. Intreg scenariul nebunesc nu este decat o farsa pusa la cale de Maruta si echipa \"Happy Hour\", pentru a-i ura Andreei Mantea \"La multi ani\" de ziua numelui.

Echipa “Happy Hour” a pornit in misiune “sub acoperire” pentru a o pacali pe Andreea Mantea. Deghizati si ascunsi intr-o masina de politie, Maruta si colegii sai au reusit sa opreasca masina Andreei si sa ii dea mari emotii. Mai precis, i-au spus ca trebuie sa ii ridice masina pentru ca fostul ei iubit, Andrei Tardea, a pus-o gaj pentru un imprumut de 20 de mii de Euro.

Mantea a vorbit cu asa-zisii politisti si inspectori de la fisc si chiar a schimbat cateva vorbe prin statie cu Maruta, ascuns in masina, insa nicio secunda nu a banuit ca totul este o farsa marca “Happy Hour”.

Cum a reactionat Andreea si cum a decurs intregul plan al lui Maruta, vedeti aici.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni