• PRO TV
  • Micutzu, show de stand-up comedy anulat din cauza decesului unui „prieten foarte bun”

Micutzu, show de stand-up comedy anulat din cauza decesului unui „prieten foarte bun”

Micutzu, show de stand-up comedy anulat din cauza decesului unui „prieten foarte bun”

Cosmin Nedelcu (Micutzu) și alți patru actori de improvizație au fost nevoiți să-și anuleze un spectacol de stand-up comedy, care era programat miercuri seară în București.

Comediantul a anunțat miercuri după-amiază că nu va putea participa la evenimentul din această seară din cauza decesului unei persoane dragi. Micutzu a împărtășit cu fanii săi de pe Facebook vestea că spectacolul, programat miercuri seară în The Fool, începând cu ora 20.00, nu va mai avea loc.

„Ne cerem scuze, în seara asta nu vom putea performa la showul de imporvizație la The Fool. Astăzi ne-am condus pe ultimul drum un prieten foate bun, un frate, și nu suntem în stare de comedie. Sperăm să înțelegeți, scuze din nou pentru disconfort”, a scris Cosmin Nedelcu pe rețeaua socială.

Spectacolul Improfool, care era Sold Out, îi avea pe același afiș pe comedianții Cătălin Bordea, Radu Bucălae, Claudiu Popa, George Adrian și Micutzu. Reprezentanții localului unde show-ul era programat au venit cu detalii referitoare la returnarea banilor plătiți pe bilete. 

Ne pare rău. Azi nu vom ţine ImproFool. Tocmai ne-am condus pe ultimul drum un prieten foarte bun, un frate. Luminile vor rămâne stinse în seara asta în The Fool. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de lipsa show-ului. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru show-ul de miercurea viitoare. Pentru returnări, vă rugăm să trimiteţi o cerere la conta[email protected]”, au scris aceștia pe pagina oficială de Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni