• PRO TV
  • Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel

Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel

Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel

Robert Downey Jr a împlinit 54 de ani pe 4 aprilie, iar actorul a primit un cadou neașteptat de la un artist din Australia.

Lui Robert Downey Jr nu i s-au potrivit niciodată rolurile de sfânt, dar un artist din Australia tocmai l-a portretizat în chip de Iisus. De ziua lui, rebelul Tony Stark figurează într-o fotografie modificată, alături de mai toți eroii Marvel, o reconstituire a celebrei picturi murale Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci.

În fotografie mai apar Brie Larson (Captain Marvel), Don Cheadle (War Machine), regretatul Stan Lee (creatorul multor eroi Marvel), Letitia Wright (Shuri – Black Panther), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Dave Bautista (Drax – Gardienii Galaxiei) și Danai Gurira (Okoye – Black Panther, Avengers. Infinity War).

Starul din Iron Man și Avengers a distribuit fotografia pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on


Robert Downey Jr
și-a început cariera de actor jucând în spectacole de teatru, iar una dintre primele sale apariții a fost musicalul American Passion, jucat la Joyce Theater în 1983. Doi ani mai târziu, Downey avea să figureze în distribuția show-ului de televiziune Saturday Night Live, unde nu a făcut impresie. 

Ba, mai mult, a fost declarat cel mai slab membru al echipei din întreaga existență a show-ului, motiv pentru care a fost „lăsat la vatră”.

Primul său rol principal într-un film a fost Jack Jericho în comedia romantică The Pick-up artist (1987). L-a jucat pe Charlie Chaplin în drama americano-britanică Chaplin (1992), care i-a adus premiul BAFTA petru cel mai bun actor în rol principal. Însă drumul până la succes a fost mai lung decât s-ar fi așteptat.

Vezi și: Cum s-a antrenat Brie Larson pentru a deveni Captain Marvel


Iată cele mai bune filme ale lui Robert Downey Jr:

Hearts and Souls (1993)

Seria Iron Man (2009, 2011, 2014)

FOTO: wall.alphacoders.com

Sherlock Holmes (2010)

The Avengers (2013)

The Judge (2015)

Avengers: Age of Ultron (2016)

Avengers: Civil War (2017)

Avengers: Endgame (2019)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni