• PRO TV
  • „Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Un expert britanic face noi dezvăluiri

„Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Un expert britanic face noi dezvăluiri

„Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Un expert britanic face noi dezvăluiri

Rana care i-a provocat moartea Prințesei Diana nu ar fi trebuit să-i fie, totuși, fatală, susține expertul în patologie Richard Shepherd.

Dr. Richard Shepherd, care a investigat în detaliu tragica moarte a „prințesei inimilor”, susține într-o carte publicată recent că rana care i-a fost fatală nu ar fi trebuit să se comporte în acest fel. Lady Di a pierit fiindcă leziunea, de dimensiuni infime, a apărut unde nu trebuia, adânc într-unul dintre plămânii săi.

„Leziunea ei este atât de rară, încât nu cred că am mai văzut una la fel în întreaga mea carieră. Moartea Dianei este exemplul clasic a ceea ce spunem după aproape fiecare zi: doar dacă. Doar dacă ar fi lovit scaunul din față dintr-un alt unghi. Doar dacă ar fi fost proiectată afară la o viteză cu 16 km/h mai mică”, spune medicul în cartea sa, potrivit Daily Mail.

Citește și: 21 de ani fătă Lady Di. Acest om pretinde că a vorbit cu Prințesa Diana după ce aceasta a murit

Citește și: Ipoteză-șoc lansată de presa britanică: fiica secretă a Prințesei Diana a fost găsită

Mașina celor doi a suferit avarii serioase. Trei oameni și-au pierdut viața aici

Prințesa Diana și iubitul ei, egipteanul Dodi Fayed, și-au pierdut viața la 31 august 1997 în urma accidentului de mașină petrecut în tunelul podului Pont de l’Alma din Paris. Cei doi goneau pe șosea cu peste 105 km/h, în încercarea de a scăpa de paparazzi. Șoferul celor doi a pierdut controlul mașinii, iar autoturismul s-a înfipt într-un pilon de susținere al podului.

Dr. Richard Shepherd susține că, în ciuda vitezei excesive, centura de siguranță i-ar fi salvat viața Prințesei Diana, însă aceasta nu o purta.

Dacă ar fi purtat centura de siguranță. Ar fi fost discretă, ar fi apărut probabil în public două zile mai târziu, cu un ochi vânăt, poate cu ceva probleme de respirație de la coastele rupte și cu un braț rupt”, mai spune medicul pentru sursa citată.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni