• PRO TV
  • Albumul lui Billie Eilish este #1 în Billboard Top 200

Albumul lui Billie Eilish este #1 în Billboard Top 200

Albumul lui Billie Eilish este #1 în Billboard Top 200

Succesul înregistrat de Billie Eilish și „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, albumul său de debut, nu cunoaște limite – noul material semnat Billie Eilish a devenit #1 în clasamnetul Billboard 200, cu peste 313.000 de vânzări de album. 

„WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” este cel mai bine vândut album de debut din ultimii 5 ani și al doilea cel mai bine vândut material din 2019, fiind întrecut doar de „thank u, next”, al Arianei Grande, care înregistrează vânzări de 360.000 de unități.

Printre performanțele atinse de albumul lui Billie, se numară și doborârea recordului pentru cel mai tânar artist ale cărui piese au fost ascultate de peste 1 miliard de ori pe Spotify.

De asemenea, „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” este #1 în Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Belgia, Irlanda, Suedia, Norvegia și Finlanda și se află în primele 5 poziții ale clasamentelor din țări precum Germania, Italia și Danemarca.

Billie este primul artist al generației Y al cărui album a atins locul întâi în SUA și cel mai tânăr artist din istoria topurilor Marii Britanii clasat pe locul întâi. Între timp, single-ul „bad guy” rămâne #1 în clasamentul global Spotify, cu 50,3 milioane de ascultări  și 47 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Renumită pentru materialele vizuale care îți taie respirația, Billie intră în parteneriat cu Adobe și lansează un concurs inedit, în cadrul căruia fanii sunt invitați să se înscrie, prin postarea pe Twitter sau Instagram a propriei viziuni asupra universului albumului „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, folosindu-se de hashtag-ul #BILLIExADOBE.

„WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” succedă EP-ul „Don’t Smile at Me”, care a integrat 9 piese, a fost achiziționat de peste 947 de mii de ori și ascultat de 1,2 miliarde de ori.Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni