• PRO TV
  • Madonna la Eurovision! Momentul artistei va fi văzut de peste 600 de milioane de telespectatori din toată lumea

Madonna la Eurovision! Momentul artistei va fi văzut de peste 600 de milioane de telespectatori din toată lumea

Madonna la Eurovision! Momentul artistei va fi văzut de peste 600 de milioane de telespectatori din toată lumea

Madonna, invitat special la cea mai mare competiție muzicală din lume! Artista va primi un onorariu exorbitant pentru pretastația sa din 18 mai, la Tel Aviv.

Madonna va lua cu asalt marea scenă a Eurovisionului anul acesta în Tel Aviv, după ce organizatorii evenimentului au anunțat că artista va susține un moment în cadrul finalei de pe 18 mai. 

Potrivit presei israeliene, discuțiile pentru ca starul să ia parte la acest eveniment au durat luni întregi, însă după o multitudine de negocieri, se zvonește că Madonna ar fi acceptat să cânte la Eurovision pentru fabuloasa sumă de 1 milion de dolari.

Suma va fi plătită de către miliardarul și filantropul Sylvan Adams, un afacerist canadian care s-a mutat în 2015 în Israel, și a făcut presiuni asupra EBU (European Broadcasting Union) pentru aduce un artist de o asemenea anvergură pe scena Eurovision. 

Numeroase dispute s-au creat în jurul Madonnei, deoarece artista va cânta două piese în cadrul evenimentului, amandouă creații proprii, una având un mesaj politic, fapt ce a creat neînțelegeri între organizatorii evenimentului și cântăreață. 

Știai că Celine Dion a reprezentat Elveția la Eurovision în anul 1988?

România va intra în concurs în a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”.

Eurovision 2019 va fi cea de-a 64-a ediție a Concursului Muzical Eurovision. Această va avea loc în Israel, în urmă victoriei țării la ediția din 2018, organizată în Lisabona, cu piesă „Toy”, interpretată de Netta.Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni