• PRO TV
  • Cel mai simpatic filtru de Instagram a cucerit artiștii din România. Denis Roabeș, artistul trupei The Motans, știe de ce! :)

Cel mai simpatic filtru de Instagram a cucerit artiștii din România. Denis Roabeș, artistul trupei The Motans, știe de ce! :)

Cel mai simpatic filtru de Instagram a cucerit artiștii din România. Denis Roabeș, artistul trupei The Motans, știe de ce! :)

Pe 31 mai, la Arenele Romane, va avea loc concertul „The Motans Grand Concert”.

Alina Eremia îl folosește, la fel și Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AMI, Minelli și Dara. Filtrul special creat de Denis Roabeș, artistul The Motans, pentru a promova concertul „The Motans Grand Concert” din 31 mai, de la Arenele Romane a devenit „senzația” Instagram-ului.
Cu urechi, nas, mustăți și, desigur și cu papion, filtrul creat de Denis i-a transformat în pisici și pe Quick (Mihai Alexandru Bogdan),  Andrei Ursu, Marisa Paloma, Cristina Almășan și pe Creatza (LikeCreatza). Datorită lui Denis, concertul „The Motans Grand Concert” a devenit primul eveniment de acest tip din România cu propriul filtru oficial. 


Printre invitații speciali, pe care fanii The Motans îi vor vedea la „The Motans Grand Concert” se numără Irina Rimes, iar în deschiderea concertului spectatorii o vor putea asculta pe Lucia. 

 
Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi. 
 
Biletele pot fi achiziționate de AICI
 
Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.  „Versus” 

 
„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul I în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând. „Înainte să ne fi născut” 

 
„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni