• PRO TV
  • Reacția lui Scarlett Johansson după ce era să moară exact ca Prințesa Diana: Mulți paparazzi au un trecut criminal

Reacția lui Scarlett Johansson după ce era să moară exact ca Prințesa Diana: Mulți paparazzi au un trecut criminal

Reacția lui Scarlett Johansson după ce era să moară exact ca Prințesa Diana: Mulți paparazzi au un trecut criminal

Actrița Scarlett Johansson a reacționat vehement după incidentul de luni noapte, când a fost urmărită de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

Cel mai bine plătită actriță din lume în 2018 a tras o sperietură serioasă,  luni noapte, după ce a ieșit din studioul unei emisiuni. Scarlett Johansson a fost așteptată la ieșire de peste o sută de fotografi și camerameni, care voiau să o fotografieze și să o filmeze. 

Pentru a obține imagini cu ea, unii dintre paparazzi au urmărit-o cu mașinile prin oraș. Actrița, care se afla în mașina condusă de șoferul ei, a încercat să scape de urmăritori. Nu a reușit și a fost nevoită să se refugieze în sediul poliției din Hollywood, Los Angeles.

La 24 de ore după acest incident, actrița a oferit primele declarații. Ea și-a amintit de tragica moarte a Prințesei Diana, sfârșit care i-a fost provocat de o urmărire ca-n filme pe străzile din Paris.

Citește și: „Prințesa Diana nu ar fi trebuit să moară în acel accident”. Cine spune asta

Paparazzi hărțuiesc în mod constant persoanele pe care le fotografiază. Chiar și după tragica moarte a Prințesei Diana, legile nu au fost schimbate pentru a proteja țintele de paparazzi care nu respectă nicio lege. Mulți paparazzi au un trecut criminal și ar fi capabili de acte criminale pentru a-și face poza”, a spus Scarlett Johansson, conform aceshowbiz.com.

Mașina în care și-a pierdut viața Prințesa Diana

Conform actriței, fotografii care o urmăreau cu mașinile treceau pe culoarea roșie a semaforului și conduceau haotic, punând în pericol viața pietonilor. 

„Paparazzi pun viața oamenilor în pericol (...) Ei au încercat să mă urmărească până la locul de joacă pentru a-mi fotografia copilul, dar și copiii altor persoane, care se afla într-un loc sigur. Iar toate astea sunt perfect legale”, a spus actrița.

Scarlett Johansson și colegii din trupa Avengers se află în plină campanie de promovare a filmului Avengers: Endgame. Actorii au în perioada următoare o serie de evenimente și emisiuni televizate, în care vorbesc despre experiența avută pe platourile de filmare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni