• PRO TV
  • Madonna anunță lansarea mult așteptatului album „Madame X” – al 14-lea material discografic din carieră

Madonna anunță lansarea mult așteptatului album „Madame X” – al 14-lea material discografic din carieră

Madonna anunță lansarea mult așteptatului album „Madame X” – al 14-lea material discografic din carieră

Primul track extras este „Medellin” – colaborarea cu Maluma. Videoclipul va avea premiera pe 24 aprilie, în exclusivitate pe MTV 

„Madame X” este cel de-al 14-lea album de studio și va fi lansat de către Madonna pe 14 iunie, la nivel global. Primul track extras este lansat pe 17 aprilie, și este o colaborare cu superstarul columbian – Maluma. 

Albumul „Madame X” este deja disponibil pentru precomandă și va include și descărcarea gratuită a primului single: https://umusic.lnk.to/MadameXPreOrderPR

Madonna va intra live alături de DJ-ul Trevor Nelson, în Londra, unde va vorbi despre ce a influențat-o în realizarea albumului, iar Maluma se va alătura live din Miami. 

Citește și: Madonna la Eurovision! Momentul artistei va fi văzut de peste 600 de milioane de telespectatori din toată lumea

„Lisabona este locul în care totul a luat nastere”, spune Madonna. „Mi-am găsit un grup acolo, format din muzicieni incredibili și care au întărit și susținut crezul meu, ca muzica este conectată în întreagă lume și că este sufletul universului”, adaugă artistă. 

Fiind puternic influențată creativ de orașul în care locuiește de câțiva ani, și anume Lisabona (Portugalia), albumul „Madame X” este o colecție de 15 melodii care celebrează legătură artistei cu muzică și cultură latină. Cântând în limba portugheză, limba spaniolă și limba engleză, pe album regăsim single-ul „Medellin”, coprodus cu Mirwais și care evidențiază spiritul orașului din care este originar Maluma, piesă „I Rise”, un adevărat imn, track-ul „Future” care are un vibe de dancehall jamaican (featuring Quavo) sau „Dark Ballet”. 

Albumul „Madame X” are o istorie culturală și în ceea ce privește locul în care a fost înregistrat, de-a lungul a 18 luni; vorbim de 4 teritorii, din Portugalia în Londra și până în New York și Los Angeles, iar Madonna a lucrat, printre alții, cu Mirwais, Mike Dean sau Diplo. 

Madame X va fi lansat în două variante, standard și deluxe, cu o diferență de două track-uri între cele două. Albumul va fi lansat și pe vinyl și casetă, dar și într-un box-set cu o serie limitată de merchandise.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni