• PRO TV
  • ”Ierusalim – în așteptarea păcii”, reportajul prezentat aseară la România, te iubesc!

”Ierusalim – în așteptarea păcii”, reportajul prezentat aseară la România, te iubesc!

”Ierusalim – în așteptarea păcii”, reportajul prezentat aseară la România, te iubesc!

Aseară, la România, te iubesc!, Alex Dima a prezentat reportajul ”Ierusalim – în așteptarea păcii”

Reportajul despre Ierusalim, locul în care Iisus a ales să moară și să învie, unde creștinii, evreii și musulmanii se roagă în același timp, dar și locul unde valuri de sânge s-au vărsat din cauza tensiunilor dintre cei care vor să ”pună mâna” pe acest oraș.

Emisiunea România, te iubesc! a înregistrat aseară 4.5 puncte de rating și 17.8% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.7 puncte de rating 10.8% share. 

Duminică aceasta, oamenii sunt lumină, la PRO TV. Într-o ediție specială România, te iubesc!, Alex Dima ne arată preoții care-l slujesc pe Dumnezeu dintre betoane, în orașe sufocante. Omul modern are tot felul de apăsări și tentații, nu mai are timp și își împarte viața între tot felul de lucruri și locuri.

În biserica dintre betoane își găsește însă liniștea. Sunt locuri ascunse, după blocuri, în care se întâmplă adevărate minuni. Cum arată aceste locuri și mai ales ce se întâmplă în ele, vedem duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!. 

Edițiile România, te iubesc! sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni