• PRO TV
  • Cum arată Britney Spears după trei săptămâni petrecute la psihiatrie (FOTO)

Cum arată Britney Spears după trei săptămâni petrecute la psihiatrie (FOTO)

Cum arată Britney Spears după trei săptămâni petrecute la psihiatrie (FOTO)

Cântăreața americană de 37 de ani a ieșit pentru o zi din clinica de psihiatrie unde a fost internată la începutul lunii aprilie.

Britney Spears este complet schimbată după ce a petrecut trei săptămâni într-o clinică de tratare a afecțiunilor psihice. Vădit îmbătrânită, cu cearcăne la ochi, solista a fost surprinsă de fotografi ieșind dintr-un hotel din Beverly Hills alături de iubitul ei, Sam Asghari

Cântăreața a primit învoire de la medici 24 de ore pentru a petrece Paștele catolic alături de partenerul ei. Conform Page Six, Britney Spears se află încă sub tratament, în urma unei căderi psihice și emoționale cauzate de boala de care suferă tatăl ei.

Citește și: PROTEST zgomotos la Los Angeles. Fanii lui Britney Spears au ieșit în stradă. Care e motivul

Iubitul artistei, un fotomodel de origine iraniană în vârstă de 25 de ani, a fost extrem de protector și grijuliu. El a încercat să-i țină pe fotografi la distanță până ce Britney s-a urcat în mașina care i-a luat de la hotel.

FOTO: Profimediaimages.ro

Apropiații celor doi au declarat pentru publicația americană că Britney a suferit o cădere emoțională severă ca urmare a bolii de care suferă tatăl ei. Jamie Spears a fost operat de două ori la colon, însă starea lui nu s-a îmbunătățit.

Britney nu a consumat alcool sau droguri, doar a avut câteva probleme serioase din punct de vedere emoțional și psihic. S-a internat pentru a încerca să-și rezolve aceste probleme înainte ca ele să se agraveze”, au declarat aceștia.

În ianuarie 2019, artista a anunțat pe Instagram că nu se simte deloc bine din cauza problemelor de sănătate ale tatălui ei. Britney și-a amânat concertul din turneul Domination, pe care urma să-l țină în Las Vegas, și și-a cerut scuze fanilor săi.

Vezi cum arăta Britney Spears la prima ieșire în public după internare!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni