• PRO TV
  • Cum arăta Britney Spears acum 20 de ani, când a „spart” topurile cu piesa Baby one more time

Cum arăta Britney Spears acum 20 de ani, când a „spart” topurile cu piesa Baby one more time

Cum arăta Britney Spears acum 20 de ani, când a „spart” topurile cu piesa Baby one more time

Britney Spears a devenit nostalgică pe rețelele sociale la 20 de ani de la lansarea primului ei hit, Baby one more time. Solista și-a amintit cum a ajuns să cânte piesa care fusese scrisă, de fapt, pentru altcineva.

La 36 de ani, cântăreața americană Britney Spears are ce vedea când privește în urmă. În 1998 era doar o cântăreață care promitea mult, însă refuzată de trei studiouri de înregistrări. Șansa ei s-a numit Jive Records, o companie de înregistrări care i-a ascultat un demo al unei melodii pregătită inițial pentru Toni Braxton. Cei de la studio au fost vrăjiți de vocea ei și i-au pus în brațe o piesă refuzată de Backstreet Boys și TLC: „Hit me baby one more time”.

Britney arăta ca o școlăriță în 1998, dar a impresionat pe toată lumea cu vocea ei.

Amitindu-și de acele vremuri, Britney spune că a știut din prima clipă că piesa va fi un hit, însă era nevoie să facă niște modificări. Cuvintele „Hit me” (Lovește-mă) au fost îndepărtate din numele piesei, pentru a nu induce ideea că încurajează violența domestică. Noua melodie, „Baby one more time”, a fost înregistrată în 2 și 3 mai 1998, în Cheiron Studios – Stockholm, Suedia. N-a mers totul bine din prima zi.

„Nu m-am descurcat bine în prima zi de înregistrări, eram foarte emoționată. Am ieșit în oraș în seara aceea și m-am distrat puțin. Ziua următoare am fost complet relaxată și am cântat. Trebuie să fii relaxată când cânți Baby one more time”, a spus Britney.


Piesa a ajuns repede în topurile din Marea Britanie și în topurile altor state. În Regat a primit două discuri de platină și a fost desemnată cea mai bine vândută și ascultată piesă în anul 1999. Melodia figurează azi printre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu peste 10 milioane de exemplare vândute. A fost inclusă pe albumul cu același nume, lansat în 1999.

FOTO: Imagini de la filmările piesei


La 20 de ani de la lansarea piesei care i-a adus celebritatea, Britney a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale care i-a impresionat și pe fanii ei.

„E greu să exprim în cuvinte ce înseamnă această zi pentru mine. Acum 20 de ani, lumea a auzit muzica mea pentru prima dată. Atâtea s-au întâmplat de atunci, dar ceea ce vreau să spun cu adevărat este mulțumesc fanilor mei minunați, care au fost aici încă din prima zi. Sprijinul vostru de-a lungul anilor a însemnat totul pentru mine. Vă iubesc pe toți”, a scris solista pe Instagram și Twitter.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni