• PRO TV
  • Florin Pastramă, tot mai gelos! Ce şi cine îl deranjează din ce în ce mai tare în Fermă?

Florin Pastramă, tot mai gelos! Ce şi cine îl deranjează din ce în ce mai tare în Fermă?

Florin Pastramă, tot mai gelos! Ce şi cine îl deranjează din ce în ce mai tare în Fermă?

“Da, sunt gelos”, a recunoscut Florin Pastramă în faţa lui Brigitte!

S-a simţit deranjat şi ameninţat de Matei Negrescu, modelul de 31 de ani recent venit în Fermă şi i-a interzis lui Brigitte să mai aibă vreo legătură cu tânărul.  Deşi iubita lui nu s-a supărat, ba chiar s-a simţit flatată, Forin nu s-a liniştit şi a continuat să stea cu ochii pe cel pe care îl consideră rival.
 
Orice cuvânt rostit de Matei, care o vizează pe Brigitte, îl enervează pe Pastramă. Când Matei a propus-o pe aceasta ca fermier-şef, Florin s-a şi enervat:  “Matei asta, cât de curand, îl invit un pic la duel, cred ca vrea sa ajunga acasa mai repede.” 



 
Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea lui Matei:  “Lasă omul în pace, ce, se uită după Brigitte?” Pastramă a explicat : “Au făcut baie împreuna.” Şi, deşi atât Mihaela, cât şi Brigitte, au încercat să îi explice că nu există motive reale de gelozie, el a ţinut-o pe a lui. 

Cert e că, orice ar face şi ar zice Matei, Pastramă îi caută nod în papură. Mai nou, se simte deranjat de ţinuta tânărului : “Nu mi se pare normal să umble prin casă numai în chiloţi sau în pantaloni scurţi. Ce dacă are câteva pătrăţele pe abdomen? “


 

Cert e că, aşa cum între Zmărăndescu şi Moroşanu se prefigurează un război, poate chiar duel, al greilor, între Matei şi Florin se anunţă unul al... cuceritorilor!



FOTO: INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni