• PRO TV
  • Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!

Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!

Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!

De la începutul Ferma – Un nou început!, Diana Belbiță a fost una dintre cele mai evitate fete la duel.

Cu experiența și toate medaliile câștigate, Diana este, într-adevăr, un adversar redutabil pentru oricare altă concurentă din fermă. Însă Moroșanu a decis că este momentul ca Diana să se confrunte cu una dintre celelalte fete. Dacă a fost o strategie bună și foștii fermieri vor reuși să elimine un bandit... rămâne de văzut în această seară, de la 21:30! Chiar Diana spune: “Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!”

În Săptămâna Mare, surprizele se țin lanț: Feli intră în fermă, le va cânta fermierilor cele mai îndrăgite piese și îi va ajuta să uite, pentru o perioadă, de orice alianțe, strategii sau dușmănii.

Ferma – Un nou început!, lider de audiență marți seara!

Miercuri seara, Ferma – Un nou început! a fost lider absolut pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat, cu 9.3 puncte de rating și 26.6% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund a obținut 7.0 puncte de rating și 20.1% share. La nivel național, peste 1.5 milioane au urmărit ediția de miercuri seara. În minutul de aur de la ora 22:43, aproximativ 1.8 milioane de români urmăreau aventurile fermierilor.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni