• PRO TV
  • Brigitte simte pericolul duelului! În numele dragostei, vrea răzbunare!

Brigitte simte pericolul duelului! În numele dragostei, vrea răzbunare!

Brigitte simte pericolul duelului! În numele dragostei, vrea răzbunare!

Concurenții au aruncat cărțile pe față: fiecare zi în plus cu Brigitte în fermă îi face să se simtă din ce în ce mai nervoși.

Trimiși la servitori, Brigitte și Pastramă sunt conștienți că toți sunt împotriva lor, iar vechii fermieri fac calcule pentru finală și vor s-o atragă pe Otniela de partea lor. Insă nu sunt convinși că “bandita” nu va trăda, cu toate că logodnicul lui Brigitte a jignit-o în mai multe rânduri. 

În această seară, de la 21:30, Brigitte se gândește cum să își elimine veșnica adversară, pe Otniela. În același timp, deși logodit cu Brigitte, Pastramă încearcă să o împace pe Otniela spunându-i că, dacă ar intra amândouă la duel, și-ar dori ca bandita să învingă. Un lucru este clar: oricare dintre cei doi din cuplu ar ajunge la duel și ar fi eliminat, concurenții sunt convinși că ar fi restabilită ordinea în fermă.

Editia Ferma – Un nou început!, de marti seară, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 8.7 puncte de rating și 23.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut 5.8 puncte de rating și 15.6% share. Peste 1.5 milioane de români au urmărit fiecare minut al ediției de ieri seară. 

Ediția Ferma – Un nou început! de marți seara este disponibilă integral pe protvplus.ro. 

Ferma - Un nou început! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni