• PRO TV
  • Zmărăndescu: "Ne distram cu tine, acum eşti un căţel"! Cât de mult s-a schimbat Florin Pastramă de când e cu Brigitte?

Zmărăndescu: "Ne distram cu tine, acum eşti un căţel"! Cât de mult s-a schimbat Florin Pastramă de când e cu Brigitte?

Zmărăndescu: "Ne distram cu tine, acum eşti un căţel"! Cât de mult s-a schimbat Florin Pastramă de când e cu Brigitte?

Florin Pastramă a intrat în Fermă optimist, pus pe glume şi foarte încrezător. Deşi la început a fost privit cu neîncredere, a ştiut să se facă plăcut şi acceptat. Acum situaţia stă cu totul altfel pentru el.


„Sunt un tip pozitiv şi este avantajul meu în această emisiune”
, cu această declaraţie a început Florin competiţia. Cu atitudinea lui pozitivă a devenit într-adevăr simpatic, dar se pare că a cucerit-o şi pe Brigitte cu acelaşi comportament. Iar dacă relaţia lor era privită la început cu condescendenţă şi atât, acum a ajuns să enerveze toţi fermierii. Mai mult, lui Pastramă a început să i se spună tot mai des că e altă persoană. 
 
Cel care a tranşat cel mai dur lucrurile a fost Cătălin Zmărăndescu: “Tu eşti ca un căţel. Bă, băiatule, greşeşti, ai luat-o razna. Erai haios, ne distram cu tine. Dintr-o dată ai devenit aşa, un fel de puppy (căţel în engleză): ”  



 
Iar ceilalţi se pare că gândesc la fel. Cătălin Moroşanu, la rândul său a afirmat deschis: “Prin prisma alianţei lui cu Brigitte şi prin faptul că stă tot timpul cu ea, noi nu putem să îl simpatizăm pe Pastramă.” Şi tot Zmărăndescu a concluzionat: “Brigitte e Nosferatus, am cerut o cruce şi o exorcizare. Pe mine mai are puţin şi mă termină psihic. Pe Florin îl nominalizez la servitori pentru că e singura persoana care se înţelege cu Nosferatus.”

Mai mult, Forin a fost acuzat că ar fi devenit trădător al celor care i-au fost alături în echipa bandiţilor. În special Otniela s-a plâns de asta, iar ceilalţi i-au ţinut toţi partea.

La început, Florin era bărbatul fără griji, pozitiv, hotărât să cucerească tot ce e de gen feminin. Deşi uneori era considerat superficial, era totuşi simpatizat. Acum însă rămâne fără aliaţi, a ajuns din posibil Fermier Şef, servitor al săptămânii şi riscă să plece din Fermă. El însă pare că nu e foarte afectat de ce se întâmplă şi face o afirmaţie care intră inclusiv în contradicţie cu unicul scop de la început: 
 
“Abia aştept să mă duc cu Brigitte la servitori, să ne luam în braţe, să citim Biblia şi apoi să dormim.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni