• PRO TV
  • Brigitte Năstase, viaţa după Fermă: "Ea şi Moroşanu au muncit cel mai mult în Fermă. Merita sa fie in finală"

Brigitte Năstase, viaţa după Fermă: "Ea şi Moroşanu au muncit cel mai mult în Fermă. Merita sa fie in finală"

Brigitte Năstase, viaţa după Fermă: "Ea şi Moroşanu au muncit cel mai mult în Fermă. Merita sa fie in finală"

Brigitte Năstase a ieşit din Fermă în urma duelului cu Otniela, dar nimic nu va mai fi pentru ea la fel. Viaţa ei s-a schimbat radical, în doar câteva luni pe care le-a trăit ca şi fermier.                       

În primul rând, a intrat în Fermă logodită cu un bărbat şi a ieşit...cu planuri de nuntă cu altul. Mai mult, bruneta a declarat pentru PRO TV că vrea copii alături de Florin Pastramă: „doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#friends #protv #iloveher #backtowork #selfie #roxanabratu @roxana_bratu @fermaprotv

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_nastase) pe


Mai mult, Brigitte s-a lăsat văzută de o ţară întreagă în cele mai vulnerabile momente ale sale, iar imaginea ei nu va mai fi niciodată aceeaşi. Cei care au urmărit-o se împart în două categorii: telespectatorii care i-au devenit fani şi o apreciază că e muncitoare, descurcăreaţă şi sinceră în reacţii şi emoţii, dar şi cei care o consideră insuportabilă. Pe pagina ei de Instagram sunt însă doar comentarii pozitive şi apeciative: 
 
“Ea şi Moroşanu au muncit cel mai mult din Fermă... Merita să fie în finală.”

“Ai fost chiar OK în fermă:  harnică şi sensibilă şi credincioasă. Puţin isterică, dar asta că dădeau toţi în tine şi eşti mai aprigă la nervi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bestfriends #dianamycliniq #ilovemylife #backinheaven @diana.bianca.oficial

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_nastase) pe

Cel mai important este însă că, pentru Brigitte, participarea la Ferma a fost o oportunitate de creştere, în primul rând interioară, după cum chiar ea declară: " Am învățat că nu pot să răzbesc în viață decât prin sentimentul de iubire. Așa sunt eu. Nu știu cum sunt alții, dar eu dau totul pentru iubire. Indiferent cât de puternică par și cât de mult mă apăr și lupt în viața asta, sunt un om foarte sensibil în adâncul sufletului și dacă nu am iubire și nu am mângâiere sufletească, sunt la pământ.”

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momente importante din emisiunile voastre preferate:




FOTO: INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni