• PRO TV
  • Cum a ajuns Nathalie Emmanuel să joace rolul Missandei în Urzeala tronurilor. „Am avut de ales”

Cum a ajuns Nathalie Emmanuel să joace rolul Missandei în Urzeala tronurilor. „Am avut de ales”

Cum a ajuns Nathalie Emmanuel să joace rolul Missandei în Urzeala tronurilor. „Am avut de ales”

Urzeala tronurilor a scos din anonimat mulți actori tineri. Printre ei și Nathalie Emmanuel, actrița cu origini dominicane care a primit rolul Missandei.

În 2013, Nathalie Emmanuel (30 de ani) era o tânără actriță care a apărut în roluri mărunte în câteva seriale TV. Viața ei s-a schimbat radical în acel an, când a fost distribuită în Urzeala tronurilor, în rolul translatoarei autoproclamatei regine Daenerys Targaryen.

Nathalie Emmanuel și-a făcut debutul ca Missandei, în episodul 4 al sezonului 3, când Daenerys eliberează sclavii din cetatea Astapor și „cumpără” armata de „Nepătați”.

FOTO: captură video HBO

Actrița a dezvăluit recent că a fost surprinsă de propunerea care i s-a făcut și că la vremea respectivă muncea într-un magazin de haine.

„Pe atunci lucram într-un magazin de haine. Nu prea aveam de lucru la vremea respectivă și trebuia să-mi plătesc facturile. Am avut de ales: să accept rolul sau să continui să împăturesc haine”, a dezvăluit actrița în emisiunea Jimmy Kimmel Live.

Citește și: Actorii din Urzeala tronurilor au făcut avere în urma aparițiilor din serial. Cine are cei mai mulți bani

Nathalie a dat probe pentru acest rol în timp ce era angajată la magazin. Nu a vrut să-și riște jobul, înainte de a afla dacă e potrivită pentru a deveni Missandei. Actrița și-a dat demisia de la magazin abia după ce a fost anunțată că a primit rolul.

„Nu au trimis un corb să-mi dea de veste, m-a anunțat agentul meu”, a spus amuzată Nathalie.

FOTO: Getty Images

În film, Missandei devine unul dintre consilierii reginei Daenerys Targaryen, fiind capabilă să vorbească 19 limbi și dialecte. În afară de engleză, „limba comună” din serial, celelalte sunt inventate de un lingvist angajat de echipa de producție a serialului.

Considerată una dintre cele mai sexy femei în 2013

În anul în care și-a făcut debutul în serial, Nathalie Emmanuel a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Clasamentul a fost întocmit de revista FHM. A figurat în același top și în anul 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on

Nathalie Emmanuel este vegană convinsă. Actrița a declarat că nu are încredere în industria alimentară. „Nu am încredere în ceea ce ne pun în mâncare. De fapt, mi se face rău”, a spus ea într-un interviu publicat de revista Glamour.

Nathalie Emmanuel a mai jucat în Furious 7, Maze Runner: The Scorch Trails, The Fate of the Furious și Maze Runner: The Death Cure.

Vezi și: Detalii despre sezonul 2 al serialului VLAD

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni