• PRO TV
  • „Borat a pus capăt mariajului dintre Pamela Anderson și Kid Rock”. Cine spune asta

„Borat a pus capăt mariajului dintre Pamela Anderson și Kid Rock”. Cine spune asta

„Borat a pus capăt mariajului dintre Pamela Anderson și Kid Rock”. Cine spune asta

Pamela Anderson și Kid Rock (Robert J. Ritchie) au divorțat în 2006, la doar câteva luni după ce se căsătoriseră. De vină ar fi fost filmul Borat, care a pus-o pe Pamela Anderson într-o situație jenantă.

Sacha Baron Cohen este „eroul” peliculei Borat, care spune povestea unui kazah plecat în SUA pentru a face un documentar. În călătorira aceasta de descoperire a Americii, Borat se îndrăgostește de Pamela Anderson, pe care vrea să o ceară în căsătorie. Actrița are o apariție scurtă în filmul lui Cohen care, din câte spune acesta, i-a distrus căsnicia cu Kid Rock.

„A pierdut două lucruri atunci. Mai întâi, a pierdut o bucățică de os din maxilarul ei și, în al doilea rând, și-a pierdut bărbatul”, spune Sacha Baron Cohen, conform eu.usatoday.com.

Citește și: Sacha Baron Cohen, dat în judecată pentru un prejudiciu de 95 de milioane de dolariPamela Anderson a fost inclusă în film după ce Cohen a insistat pentru realizarea unei scene filmate într-un centru comercial unde ea dădea autografe fanilor. Atunci, Borat a încercat să o ia cu forța pe Anderson, să o ducă în Kazahstan, după ce i-a tras un sac pe cap. Actrița a scăpat cu greu de „pețitorul” Borat, care a fost pus la pământ de angajații firmei de pază. Vezi video mai jos!

După premiera filmului, soțul Pamelei Anderson a luat foc și a făcut o scenă de nedescris. Într-un mesaj trimis pe telefonul mobil, actrița l-a anunțat pe Cohen că ea și soțul ei au decis să divorțeze: „Din cauza filmului”, a spus Pamela Anderson.

„Am crezut că e o glumă, dar câteva săptămâni mai târziu ei chiar au divorțat și au dat vina pe Borat pentru asta”, a mai spus Sacha Baron Cohen.

Borat, succes uriaș la Box office

Filmul a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2006, după ce avusese premiera mondială în august, la Festivalul de Film de la Traverse City. Pelicula a avut un biuet de 18 milioane de dolari, dar a reușit să genereze încasări de 262 de milioane de dolari, de 14 ori și jumătate mai mari decât suma investită.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni