• PRO TV
  • Carmen Negoita: "Dupa partaj, am bani cat sa nu mai lucrez niciodata!"

Carmen Negoita: "Dupa partaj, am bani cat sa nu mai lucrez niciodata!"

Carmen Negoita: "Dupa partaj, am bani cat sa nu mai lucrez niciodata!"

In 11 ani de casatorie, Carmen Negoita a avut parte de tot ce si-a dorit din punct de vedere…financiar. Asa ca si acum , dupa un divort…de milioane, fosta sotie a lui Ionut Negoita poate sa priveasca in viitor cu incredere. E adevarat, tot din punct de vedere financiar!

Dupa partajul de la divort, am bani cat sa nu mai lucrez niciodata“, afirma Carmen Negoita. Cu toate acestea, Carmen spune ca “eu am de gand sa lucrez in continuare pentru ca nu pot sa stau acasa, niciodata nu mi-a placut sa fac asta, cu toate ca Ionut asa isi dorea in primii ani ai casniciei noastre”.

Carmen Negoita este in prezent posesoarea unui SPA de lux din Capitala, dar are in cont si banii primiti in urma divortului, bani despre care refuza sa vorbeasca.
Cei doi copii ai cuplului, Ingrid, de noua ani, si Harry, de sapte ani, au ramas in custodia lui Carmen, cu acordul lui Ionut care afirma ca: “mi se pare normal si legea spune ca sa ramana la mama lor, iar eu voi ramane in continuare legat de copiii mei, sunt ceea ce e mai important in viata mea si le voi da atentia cuvenita si timpul cuvenit".
 
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni