• PRO TV
  • Roxana Vancea e admirată de toți, dar vezi cum arată și cu ce se ocupă iubitul ei

Roxana Vancea e admirată de toți, dar vezi cum arată și cu ce se ocupă iubitul ei

Roxana Vancea e admirată de toți, dar vezi cum arată și cu ce se ocupă iubitul ei

La sală e șefă. Și la propriu și la figurat! Pentru că antrenează o mulțime de fete, dar le și dă exemplu și le inspiră. Mai nou însă e șefă și...în iubire.Roxana e îndrăgostită. 

De mai bine de o lună, vedeta postează pe reţelele de socializare fotografii alături de Dragoş, un pasionat de fitness care este plin de muşchi. Și care se pare că i-a adus fericirea, pentru că frumoasa îi face...declarații de dragoste chiar mai frumoase ca ea. Și împreună formează cel mai sexy cuplu din showbiz.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone says love hurts, but that's not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love. But in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. ♥️ @dragos_syko

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea) pe 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early to bed and early to rise, makes a man healthy, wealthy and wise. – English Proverb

O postare distribuită de Dragos Syko (@dragos_syko) pe
Vezi mai jos o GALERIE FOTO specială cu Roxana


Roxana Vancea este antrenor de fitness și este un exemplu viu în ceea ce privește transformarea corporală. Când s-a apucat de sport, bruneta cântărea 59 de kilograme la 1,63, dar a reușit, într-un an, să scape de surplusul de grăsime. 
Desi a fost mereu frumoasă, nu a arătat mereu perfect. Invitată la Măruță să vorbească despre schimbările pe care le-a făcut, a făcut o declarație surprinzătoare:

“Aveam numai colăcei și mâncam incontinuu. Acum toți bărbații îmi spun că arătam mai bine înainte. Toate femeile îmi spun că arăt mai bine acum. Și cum pe mine mă interesează mai mult subiectul numarul 2, e mai bine așa. “

FOTO: Facebook/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni