• PRO TV
  • Promisiunea făcută de Andreea Antonescu tatălui ei, acum 18 ani: Visele mor doar atunci când renunțăm la ele

Promisiunea făcută de Andreea Antonescu tatălui ei, acum 18 ani: Visele mor doar atunci când renunțăm la ele

Promisiunea făcută de Andreea Antonescu tatălui ei, acum 18 ani: Visele mor doar atunci când renunțăm la ele

Andreea Antonescu s-a ținut de cuvântul dat tatălui ei acum 18 ani. Gheorghe Antonescu s-a stins din viață înainte să o vadă împlinită în plan profesional.

Andreea Antonescu s-a reunit cu Andreea Bălan pentru a reface trupa ANDRE. Anunțul a surprins pe toată lumea, iar fanii lor au reacționat extrem de pozitiv.

„Nu pot să cred. Cea mai minunată veste pe care ne-o puteați da. Am crescut odată cu voi și cântecele voastre. Dansam și cântam pe cele mai energice melodii. Mulțumim și așteptăm noile melodii”, a scris o admiratoare pe Instagram. 

Acum 18 ani, când trupa s-a destrămat, Andreea Antonescu a primit îngrozitoarea veste că tatăl ei s-a stins din viață în urma unui stop cardiac. Atunci, artista, care se pregătea pentru examenul de Bacalaureat, i-a promis tatălui ei că va reface trupa.

 „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRE, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRE SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Adreea Antonescu pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) on


ANDRE
va lansa primul single de după reunire pe 9 iulie 2019. Prima piesă, Reset la inimă, va avea lansarea oficială în cadrul unui eveniment organizat de Cat Music. Aceeași casă de discuri a lansat, acum 20 de ani, trupa de mare succes ANDRE.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa ANDRE după 18 ani de pauză. Cum arată acum


Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni