Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa ANDRE după 18 ani de pauză. Cum arată acum

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa ANDRE după 18 ani de pauză. Cum arată acum
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iulie 2019
Data actualizare: 02 Iulie 2019
Cele două componente ale formației ANDRE, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, s-au reunit și speră să dea lovitura pe piața muzicală.

„Andrelele” s-au întors! Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au anunțat fanii că au refăcut trupa ANDRE de dragul lor și al vremurilor de altădată.

Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


Un teaser al noului lor single – Reset la inimă – a fost distribuit pe rețelele sociale, inclusiv pe YouTube.


Mesajul Andreea Bălan

„André reprezintă copilăria și adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, promite Andreea Balan.

Mesajul Andreei Antonescu

„Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeasi determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa Andre. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2”, adaugă Andreea Antonescu.

ANDRE, revenire după aproape 18 ani de pauză

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format trupa ANDRE în anul 1999. Albumul lor de debut, La întâlnire (1999), a fost foarte bine primit de fanii din România. 

FOTO: @trupaandreoficial 

Cele două artiste au câștigat trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare”, melodie de pe cel de-al doilea album de studio, intitulat Noapte de vis. În 2002, la un an după destrămarea trupei, ANDRE a câștigat 5 discuri de platină și un disc de aur pentru cele 1,5 milioane de albume vândute. Atunci a fost formația românească cu cele mai mari vânzări.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!
 

FOTO: @trupaandreoficial 

Unul dintre cele mai cunocute hituri ale trupei este „Lasă-mă papa la mare”, de pe albumul al treilea – Prima iubire (2000).

La începutul anului 2001, cele două artiste se despart din cauza neînțelegerilor care au apărut între ele. Andreea Bălan continuă să facă un duo cu Alina Sorescu. Însă, colaborarea dintre cele două s-a spulberat după doar șase luni.

În același an, componentele trupei ANDRE încearcă o împăcare, concretizată prin realizarea unui nou album – O noapte și-o zi. A fost și ultima dată când cele două au lucrat împreună.

Însă, la 18 ani de atunci, ANDRE s-a întors, iar fanii formației nu pot să creadă vestea. Ei bine, e cât se poate de real.

FULLSCREEN
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa ANDRE după 18 ani de pauză. Cum arată acum
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies