• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 7 mai. De la agonie la extaz! Momente copleșitoare pentru concurenți. Ce surpriză au primit în timpul mesei de Paște

Survivor All Stars 2024, 7 mai. De la agonie la extaz! Momente copleșitoare pentru concurenți. Ce surpriză au primit în timpul mesei de Paște

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, concurenții au avut parte de surprize care mai de care mai spectaculoase. S-a lăsat cu lacrimi și suspine.

Gallery

​În zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocşi, membrii tribului Los Bandidos au primit scrisori de la cei dragi. Lacrimile și-au făcut instant apariția pe chipurile lor, dorul de casă și de cei dragi fiind tot mai intens.

„Săptămâna trecută a fost o săptămână extrem, extrem de puternic emoțională, s-a încheiat, cel puțin consiliul și duelul, ne aducem aminte, au fost cu un impact puternic emoțional, apropo de pătimire, și pentru Ana, și pentru Zanni și pentru Ștefi, care văd că acum strânge puternic din maxilare”, a spus Daniel Pavel.

​Emoții copleșitoare, scrisorile de la cei dragi, au avut un impact profunda asupra concurenților și au reușit, cu mesajele lor, să le atingă corzile sensibile. VEZI CE MESAJE AU PRIMIT CONCURENȚII ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni