• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, la nunta lui Brigitte cu Pastramă: ”Chiar cred că este ultima lor nuntă”

Adelina Pestrițu, la nunta lui Brigitte cu Pastramă: ”Chiar cred că este ultima lor nuntă”

Adelina Pestrițu, la nunta lui Brigitte cu Pastramă: ”Chiar cred că este ultima lor nuntă”

Adelina Pestrițu s-a aflat printre cei 350 de invitați de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă.

Adelina, într-un interviu pentru reporterul protv.ro Mihăiță Burlacu, a mărturisit că a venit din partea lui Brigitte, pe care o cunoaște de ceva vreme și o admiră foarte mult. 
 

Citește și: NUNTA ANULUI. Primele declarații ale mirilor. Ce spun Brigitte Pastramă și Florin Pastramă

Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit și la botezul nostru, este o tipă foarte OK, foarte cerebrală din punctul meu de vedere. Chiar dacă aparent este o femeie impulsivă, este normal, este o femeie puternică, așa cum ar trebui să fie orice femeie, să știe ce vrea de la viață, iar ea cu siguranță este capabilă să bată cu pumnul în masă dacă își dorește ceva din toată inima”. 

Adelina Pestrițu a spus că, la fel ca multă lume din țara aceasta, a urmărit povestea de dragoste dintre Brigitte și Florin, care a început în timpul emisiunii ”Ferma - Un nou început”. 

Cred că toată țara i-a urmărit, sunt savuroși împreună și îmi place că, chiar dacă există situații-limită în cuplul lor, așa cum am văzut cu toții pe ecrane, într-un final, știu ei cum să le gestioneze, să le managerieze, pentru ca finalul să fie unul fericit. Dovadă este această nuntă, care cu siguranță s-a întâmplat din dragoste, se vede că se iubesc. Le doresc să se respecte, casa de piatră împreună și să facă și copii. Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez și tot așa, să petrecem în numele iubirii. Să fie sănătoși, să fie fericiți, e foarte important să se bazeze unul pe celălalat, să se susțină și sunt convinsă că binele învinge răul totdeauna”

Adelina este convinsă că aceasta căsătorie va fi ultima pentru Brigitte. ”Nu are importanță prin câte căsătorii treci, important este lângă cine alegi să îmbătrânești și cum te simți lângă cel pe care-l numești soț și sunt convinsă că ei vor îmbătrâni împreună. Cred că se iubesc, văzând din afară această relație, și, cu siguranță, luând această decizie să fie soț și soție, tind să cred să cred că au fost împinși de iubire și chiar cred că este ultima nuntă”.

Cât despre propria nuntă, care va avea loc peste două săptămâni, Adelina Pestrițu a mai spus pentru protv.ro. ”Emoțiile cresc de la o zi la alta.  Slavă Domnului că avem niște echipe să se ocupe de asta, de amenajarea sălii, de artiști, de desfășurător, de tot ce implică organizarea unei nunți. Bineînțeles că și noi suntem foarte dedicați și implicați, dar pe lângă asta mai avem și emoțiile de mire și mireasă care ne conduc spre altar și, printre altele, am făcut și cununia civilă. Acum mergem spre altar voioși și cu multe visuri de îndeplinit, cu multe speranțe și suntem convinși că vom avea parte de o petrecere pe cinste.

Noi simțim că va fi petrecerea vieții noastre”. 

Vedeta a adăugat că se mai gândește la un copil, doar că nu acum, pentru că baby Zeni, la un an și trei luni, o solicită încă foarte mult. ”Mă gândesc la mulți copii, dar deocamdată dorm patru ore pe noapte și e cam greu. Dar, dacă trecem perioada de doi ani, credem noi că am putea să facem următorul copil”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni