• PRO TV
  • Cum se mentin in forma maxima Gisele Bundchen si Jennifer Lopez

Cum se mentin in forma maxima Gisele Bundchen si Jennifer Lopez

Cum se mentin in forma maxima Gisele Bundchen si Jennifer Lopez

Celebritatile nu se sfiesc sa recunoasca si sa dezvaluie secretele cu ajutorul carora isi mentin forma fizica de invidiat.

Sambata, in editia din 24 aprilie a emisiunii Ce se intampla, doctore? telespectatorii Pro Tv au aflat cum functioneaza regimul Dukan, cel care i-a permis frumoasei Gisele Bundchen sa pozeze sexy la numai sase saptamani de la nastere.

 De asemenea, o alta fana a regimului minune, conceput de un nutritionist francez, este nimeni alta decat celebra artista Jennifer Lopez.

Nici nutritionistii americani nu sunt neglijati in aceasta editie a emisiunii, iar acestia spun ca produsele naturale sunt cu atat mai hranitoare cu cat sunt mai colorate. Cativa specialisti invitati in emisiune vor arata cateva sugestii de servire si ornamentare a acestor delicatese. De asemenea, cei care vor sa aiba nu doar un corp armonios, ci si un apetit sexual crescut ar trebui sa fie preocupati sa-si creasca nivelul de testosteron. Practicarea sportului, consumul de grasimi bune si evitarea excesului de alcool sunt doar trei dintre cele mai accesibile metode. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni