• PRO TV
  • Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, este de nerecunoscut în realitate! Cât de sexy e când nu joacă în serial

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, este de nerecunoscut în realitate! Cât de sexy e când nu joacă în serial

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, este de nerecunoscut în realitate! Cât de sexy e când nu joacă în serial

Peruca roșcată pe care o poarta în serial și hainele “sexy”, menite să îi atragă pe bărbații din Ferbinti, nu îi fac o favoare actriței Mirela Oprișor.

Interpreta Aspirinei arată total diferit în viață reală. Blondă, tunsă pixie, cu machiaje cool, Mirela Oprișor este o adevărată apariție pe covorul roșu, la evenimentele mondene. 

De exemplu, în primăvara, vedeta din Las Ferbinti și-a impresionat fanii cu apariția sa glamuroasa de la Gala Premiilor Uniter. Îmbrăcată într-o rochie bleu Rhea Costa, Mirela Oprișor a fost una dintre cele mai admirate vedete de la eveniment.

În viață de zi cu zi, Mirela are un stil casual, relaxat. Îi sta grozav în jeanși și bocanci :)

Pentru  fanii serialului Las Fierbinți, actrița Mirela Oprișor se contopește cu personajul sau, Aspirina. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru revista Psychologies că adesea este strigată pe numele personajului din serial.

“E un sentiment plăcut. De ce m-ar deranja? Iubesc foarte mult ce fac în serial. Nici nu mă strigă multă lume așa. În ultimii ani, am știut să îmbin și televiziunea, și teatrul, iar faptul că apar la televizor și sunt vizibilă a adus mai mult public și în sală. Se leagă una cu alta și nu am de ce să mă supăr când mă strigă lumea așa. Întâlnirea cu acest personaj este una dintre cele mai frumoase”.

Vezi mai multe imagini cu Mirela Oprișor în GALERIA FOTO de mai jos:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni