• PRO TV
  • Miley Cyrus l-a părăsit pe Liam Hemsworth pentru o femeie. Cântăreața, în ipostaze tandre cu o blondă

Miley Cyrus l-a părăsit pe Liam Hemsworth pentru o femeie. Cântăreața, în ipostaze tandre cu o blondă

Miley Cyrus l-a părăsit pe Liam Hemsworth pentru o femeie. Cântăreața, în ipostaze tandre cu o blondă

Iubirea e un capriciu sezonier pentru vedetele din show-biz, iar asta o dovedește ciudata relație dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth.

Miley Cyrus a trecut repede peste despărțirea de Liam Hemsworth, cu care se căsătorise în luna decembrie a anului trecut. Atunci declara că e îndrăgostită până peste cap de actor, căruia îi simte lipsa de fiecare dată când nu e acasă.

Citește și: Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Acum, Miley Cyrus și-a găsit alinarea în brațele unei femei sexy, proaspăt divorțată. Paparazzi le-au surprins pe cele două în weekend la piscina unui hotel din preajma lacului Como, din Italia, făcând plajă și sărutându-se cu foc.

„Nu încercau să se ascundă deloc. Erau și alți oameni la piscină. Erau ca și un cuplu, își cumpăraseră băuturi, doar ele două. Au comandat și masaj la hotel”, a declarat un martor, citat de etonline.com.

FOTO: Profimediaimages.ro

Femeia misterioasă cu care Miley Cyrus se sărută este fashion bloggerul Kaitlynn Carter. În vârstă de 31 de ani, Kaitlynn tocmai s-a despărțit de soțul ei, vedeta de televizuine Brody Jenner. Acesta este nimeni altul decât fratele mult mai celebrelor Kylie Jenner și Kendall Jenner.

Miley Cyrus, care și-a făcut public lesbianismul în urmă cu câțiva ani, s-a distrat de minune în compania blondei. A înotat alături de ea, a uns-o cu cremă, a ținut-o în brațe și a sărutat-o ca la începutul unei relații amoroase.


 

Miley Cyrus a renunțat la verighetă

La doar câteva zile de la despărțirea de Liam Hemsworth, Miley a fost văzută fără verigheta pe care actorul i-a pus-o pe deget în luna decembrie a anului trecut. Motivul real a despărțirii nu se cunoaște deocamdată, însă un reprezentant al celor doi s-a rezumat la a comunica faptul că cei doi au decis de comun acord să se despartă.

„Liam și Miley au decis să se despartă în acest moment. Odată cu schimbarea care apare în viața de cuplu, au hotărât că este momentul perfect să se focuseze pe carieră. Ei vor rămâne dedicați tuturor animalelor pe care le au”, a declarat un purtător de cuvânt al celor doi.

Brody Jenner, reacție amuzantă la adresa fostei soții

La două zile de la escapada celor două femei pe Lacul Como, Brody Jenner a comentat amar pe Instagram fotografiile cu cele două amoreze.

În scurt timp o să urmeze fotografii cu mine și cu Liam ținându-ne de mână pe plajă”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Miley Cyrus nu a rămas datoare și l-a trimis la plimbare pe fostul soț al lui Kaitlynn Carter: „@brodyjenner, du-te și trage un pui de somn în camioneta ta și răcorește-te”.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și: VIDEO Cameron Diaz nu duce dorul actoriei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni