• PRO TV
  • Prima reacție a lui Luis Fonsi după ce a cântat în România pe o sumă fabuloasă

Prima reacție a lui Luis Fonsi după ce a cântat în România pe o sumă fabuloasă

Prima reacție a lui Luis Fonsi după ce a cântat în România pe o sumă fabuloasă

Creatorul hitului „Despacito” a cântat în acest weekend la Mamaia pe o sumă incredibilă, la invitația managerilor unui club de fițe din stațiune.

Luis Fonsi s-a simțit bine în România, în weekendu-ul care tocmai s-a încheiat. Aflat în plin turneu muzical, cântărețul portorican a făcut o escală la Mamaia pentru un miniconcert pe plajă. Sâmbătă seară, artistul a cântat cinci piese la malul Mării Negre, recital pentru care a fost plătit regește.

Conform surselor noastre, onorariul său s-a situat între 75.000 și 100.000 de euro, sumă la care un artist român nici nu visează, chiar și pentru un show de trei ore.

Citește și: Cine este românul RADHU și cum au ajuns producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan să lucreze cu el

La câteva ore de la concertul susținut la Mamaia, Luis Fonsi a reacționat pe rețelele sociale. Artistul le-a transmis organizatorilor și fanilor săi de aici că s-a simțit foarte bine la Mamaia și că show-ul a fost incendiar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamaia, Rumania was ????????????????. Gracias ????????

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

Mulțumesc România. Următoarea escală, Zurich, Elveția”, a scris artistul în dreptul altei fotografii din timpul concertului.

Luis Fonsi a mai fost în România în 2018, când a concertat în cadrul festivalului El Carrusel. Atunci a urcat pe aceeași scenă cu altă legendă a muzicii actuale, columbianul Maluma.

Luis Fonsi, de 7 ori în Cartea Recordurilor

Starul portorican a intrat de 7 ori în Cartea Recordurilor cu hitul său Despacito. Piesa a fost desemnată cea mai ascultată melodie din lume și a beneficiat de un videoclip care a depășit 5 miliarde de vizualizări pe YouTube. De asemenea, Despacito s-a cocoțat și a rămas pe locul I al topurilor Billboard, la categoria melodii latine, mai multe săptămâni.

Vezi și: VIDEO Trupe care trebuie readuse la viață

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni