• PRO TV
  • Bill Clinton, într-o rochie în casa unui fost miliardar. Imaginile au fost făcute publice

Bill Clinton, într-o rochie în casa unui fost miliardar. Imaginile au fost făcute publice

Bill Clinton, într-o rochie în casa unui fost miliardar. Imaginile au fost făcute publice

Au fost făcute publlice imagini cu un tablou, în care apărea fostul preșdinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, înbrăcat într-o rochie. Tabloul se afla în casa unui fost miliardar. 

În conacul miliardarului Jeffery Epstein a fost găsit un tablou cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii îmbrăcat într-o rochie de culoare albastră și pantofi cu toc. Rochia seamănă foarte mult cu ținuta purtată de interna Monica Lewinsky, devenită celebră după ce a avut o relație sexuală cu Bill Cliton.

"Parsing Bill" se numește tabloul și a fost pictat de către artista australiano-americană Petrina Ryan-Kleid. Pictorița a depus acest tabloul la expoziția ei de diplomă, atunci când a absolvit New York Academy of Art, în anul 2012.

 


inițial, poza cu Bill Clinton în rochie a fost făcută în anul 2012 de doi vizitatori care aveau să-i propună o afacere. Cei doi au rămas surprinși atunci când au văzut tabloul. Abia în zilele noastre au fost făcute publice imagini cu tabloul bizar, după ce Jeffery Epstein s-a sinucis într-o închisoare, sâmbătă. Miliardarul avea 66 de ani.

Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare din New York. Acesta era închis și își aștepta sentința finală, în urma procesului pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori. 

Foto: Profimedia, Twitter

Vezi: Profil de celebritate - Dwayne Johnson


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni