• PRO TV
  • Miley Cyrus, de mână cu iubita la scurt timp după despărțirea de Liam Hemsworth

Miley Cyrus, de mână cu iubita la scurt timp după despărțirea de Liam Hemsworth

Miley Cyrus, de mână cu iubita la scurt timp după despărțirea de Liam Hemsworth

Miley Cyrus suferă mai puțin decât Liam Hemsworth, iar zvonurile potrivit cărora l-a părăsit pentru o femeie au fost confirmate luni seară, la gala premiilor MTV.

Miley Cyrus s-a afișat cu noua ei iubită la doar două săptămâni de la anunțul separării de fostul soț, Liam Hemsworth. Cântăreața a fost însoțită de noua ei cucerire, Kaitlynn Carter, la MTV Video Music Awards.

Cele două au fost fotografiate împreună, de mână, plecând de la eveniment. Miley Cyrus nu s-a ferit de ochii lumii, ba s-a afișat ostentativ cu noua ei iubită. Anterior, cele două au fost văzute sărutându-se pe plajă, în Italia.

Miley, care a fost invitată să cânte la MTV Video Music Awards, a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie neagră minusculă. Ea a cântat cea mai recentă piesă a ei, în care rezumă motivele care au împins-o să-i întoarcă spatele lui Liam Hemsworth. Ascult-o AICI!

Citește și: Miley Cyrus l-a părăsit pe Liam Hemsworth pentru o femeie. Cântăreața, în ipostaze tandre cu o blondă


FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze cu cele două în GALERIA FOTO de mai jos!

În culise, Miley Cyrus nu a avut astâmpăr și s-a giugiulit în permanență cu noua ei iubită. Artista, care s-a declarat bisexuală, nu are nicio problemă în a se afișa atât cu femei, cât și cu bărbați.

La eveniment, Miley Cyrus și-a prezentat și noul ei tatuaj, un vers din piesa The Thing a celor de la The Pixies: „My head was feeling scared, but my heart was feeling free”.

Fotografii: Profimediaimages.ro 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni