• PRO TV
  • Brigitte și Florin Pastramă s-au întors la Fermă. ”Înapoi în patul nostru”

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors la Fermă. ”Înapoi în patul nostru”

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors la Fermă. ”Înapoi în patul nostru”

Recent, Brigitte și Florin Pastramă au ajuns în locul în care a început povestea lor de iubire. 

La începutul acestui an, Brigitte și Florin Pastramă au fost concurenți în show-ul „Ferma. Un nou început”. Lucrurile au evoluat rapid între ei și, până la finalul emisiunii de la PRO TV, aceștia erau îndrăgostiți, iar el o ceruse deja de soție pe Brigitte.

Citește și: Pastramă: "Brigitte e guralivă și foarte acidă"! Brigitte: "ÎI mulțumesc minunatului soț pentru cuvintele frumoase"

Astfel, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii religioase fastuoase, care a costat mai mult de 100.000 de euro, promițând să-și extindă familia cât mai curând.

Acum, aflați în vacanță prin țară, Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la cabana din Văliug, unde s-a filmat emisiunea ”Ferma. Un nou început” pentru PRO TV. 

Aceștia au ținut să viziteze locurile unde a început povestea lor de iubire și chiar s-au relaxat pentru scurt timp în patul în care obișnuiau să doarmă îmbrățișați. Cei doi au postat pe contul lor de Instagram un scurt filmuleț în care le-au arătat fanilor vechiul lor dormitor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ferma #backinthefarm @florinpastrama @fermaprotv

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on

Fanii cuplului s-au grăbit să comenteze, entuziaști: ”Sunteți nebuni rău... se vede clar că vă iubiți, vă întoarceți acolo de unde a început iubirea voastră, dragoste frumoasă și liniștită va doresc”, ”Îmi sunteți dragi”, ”Vă stă bine împreună”.

Vezi și: Nunta anului. Brigitte și Florin Pastramă, dansul mirilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni