• PRO TV
  • Hoțul politicos. Cum l-au găsit polițiștii pe bărbatul care a intrat în casa lui Taylor Swift

Hoțul politicos. Cum l-au găsit polițiștii pe bărbatul care a intrat în casa lui Taylor Swift

Hoțul politicos. Cum l-au găsit polițiștii pe bărbatul care a intrat în casa lui Taylor Swift

Casa lui Taylor Swift din Rhode Island a fost spartă din nou, însă poliția l-a prins pe făptaș în flagrant delict. Oamenii legii au avut însă o surpriză.

Un tânăr de 26 de ani a fost prins în flagrant în locuința din Rhode Island a cântăreței Taylor Swift. Chestionat de polițiști, tânărul a explicat că a intrat prin efracție în casa artistei pentru a o cere de soție.

Taylor Swift nu era acasă, nu știa de vizita lui și nici nu-l cunoștea. Mai mult, tânărul a încercat să scape de poliție, fugind de la locul faptei.

Când l-au prins, polițiștii au constatat că bărbatul era desculț. Hoțul, a explicat șeful poliției, s-a descălțat înainte de a intra în locuința artistei.

„O pereche de pantofi de culoare portocalie a fost descoperită la ușa de la intrare, pe unde a pătruns. Când polițiștii l-au întrebat de ce nu poartă nimic în picioare, el le-a spus: Am fost învățat ca întotdeauana când merg la cineva acasă să-mi scot pantofii. Da, a zis că a făcut asta pentru că a fost politicos”, a explicat Shawn Lacey, pentru ziarul The Westerly Sun.

Citește și: Secretele succesului lui Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari încasări în 2019
 

Tânărul a fost reținut pentru intrare prin efracție și violarea proprietății. El a fost eliberat pe cauțiune, însă va apărea în fața instanței pentru a se apăra de acuzațiile care i se aduc.

Taylor Swift, ținta hoților

Taylor Swift este mereu în atenția hoților, mai ales că artista deține mai multe proprietăți în care nu locuiește nimeni. În primăvara anului trecut, un bărbat a intrat în vila ei din Soho, New York. Era pentru a doua oară când intrase prin efracție. Poliția l-a găsit în casa artistei, tolănit pe canapea. 

În urma anchetei, oamenii legii au aflat că bărbatul nu a furat nimic, ci a făcut un duș și s-a culcat în patul artistei, de parcă ar fi fost al lui.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Filmul Breaking Bad, filmat în secret

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni