• PRO TV
  • Ediția "România, te iubesc", despre județul Olt a fost lider de audiență

Ediția "România, te iubesc", despre județul Olt a fost lider de audiență

Ediția "România, te iubesc", despre județul Olt a fost lider de audiență

Aseară, la România, te iubesc!, Rareș Năstase ne-a arătat realitatea județului Olt în cel de-al doilea reportaj din campania ”Județe la stăpân”.

Ancheta care demonstra lipsa de viziune și investiții într-o zonă cu potențial din România i-a strâns pe români în fața micilor ecrane.

Duminică seara, emisiunea România, te iubesc! a fost lider de audiență și a înregistrat 3.4 puncte de rating și 15.4% share pe segmentul de public comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.5 puncte de rating și 11.1% share. La nivel național, peste 760.000 de telespectatori au urmărit ediția pregătită de Rareș Năstase despre județul Olt.

Vrancea. Al treilea județ din campania ”Județe la stăpân”, duminică, de la ora 18:00

Paula Herlo ajunge duminica aceasta în Vrancea, cel de-al treilea județ pe care echipa România, te iubesc! îl prezintă în campania ”Județe la stăpân”. Cu un potențial uriaș, Vrancea este județ astăzi locul în care 40% dintre drumurile județene nu sunt asfaltate. 

Vrancea e un județ cu un potențial uriaș, care la capitolul dezvoltare stă prost: 40% dintre drumurile județene sunt de piatră sau pământ, aici se câștigă al patrulea cel mai mic salariu mediu din țară, puterea de cumpărare e foarte mică. Județul sărac este condus însă de oameni bogați. Pe larg, duminică, la România, te iubesc!”, spune Paula Herlo despre ancheta ei din această săptămână. 

Cum reacționează Marian Oprișan, Președintele Consiliului Județean Vrancea, atunci când Paula Herlo îl întreabă cum a ajuns mama lui, pensionară, să dețină un domeniu fabulos, un apartament de lux în București, terenuri și mașini, vedem duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Fiecare ediție România, te iubesc! este disponibilă integral pe protvplus.ro

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Vezi si România, te iubesc! - 22 septembrie 2019

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni