• PRO TV
  • Plină de tatuaje, cu cercel în nas și părul roz. Fiica lui Michael Jackson s-a făcut o “fată rea”

Plină de tatuaje, cu cercel în nas și părul roz. Fiica lui Michael Jackson s-a făcut o “fată rea”

Plină de tatuaje, cu cercel în nas și părul roz. Fiica lui Michael Jackson s-a făcut o “fată rea”

Paris Jackson trece prin transformări radicale. Fetița brunetă cu ochi albaștri inocenți din urmă cu câțiva ani a dispărut și a lăsat loc unei tinere îndrăznețe, cu personalitate.

În vârstă de 21 de ani, fiica lui Michael Jackson își dorește o carieră în showbiz, însă deocamdată nu a reușit să dea lovitura în niciun domeniu artistic. Inițial, aceasta își dorea să devina actriță, însă până acum nu s-a făcut remarcată în lumea filmului. 

În cele mai recente imagini postate pe pagina ei de Instagram, Paris are un look rebel: are parul roz, un piercing în nas, iar brațele sunt pline de tatuaje.

Paris Jackson a recunoscut că își dorește să schimbe modul în care este percepută frumusețea în industria modei. 

În trecut, ea a criticat  dur domeniul pentru strandardele nerealiste pe care le impune în rândul femeilor. Pentru a își susține convingerile, Paris a spus că nu se simte rușinată de imperfecțiunile corpului sau și le transmite tinerelor din întreagă lume să se accepte așa cum sunt. 

"Nu am mărimile ideale, mănânc burgeri și pizza. Hainele concepute de designeri poentru defilările de pe podium nu mă încap. Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt un om, nu o păpușă", a declarat Paris Jackson, conform People.com. 

Paris nu a avut o copilărie tocmai ușoară: și-a pierdut în mod tragic tatăl, iar apoi a suferit o depresie gravă. În 2013, fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă, astfel că rudele sale au hotărât că cea mai bună variantă este ca Paris să intre într-un centru de reabilitare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni