• PRO TV
  • Catalin Maruta vrea sa primeasca de la Mos Craciun o bagheta magica

Catalin Maruta vrea sa primeasca de la Mos Craciun o bagheta magica

Catalin Maruta vrea sa primeasca de la Mos Craciun o bagheta magica

Prezentatorul emisiunii \"Happy Hour\" povesteste unde si cu cine isi va petrece Craciunul si ce asteptari are de la anul 2010.

1. Cum il astepti pe Mos Craciun, anul acesta?
Anul acesta as vrea sa-l rog pe Mosu’ sa-mi lase o bagheta magica, astfel incat sa fiu mai frumos, mai destept (si mai slab) tot anul.  Lasand gluma la o parte, anul acesta eu si Andra intampinam Craciunul in Bucuresti. Speram sa-i convingem pe parintii nostri sa se deplaseze cu totii in Capitala, cu aceasta ocazie, fiindca reuniunile astea ne reusesc excelent de fiecare data; suntem un grup foarte pitoresc atunci cand ne strangem in jurul mesei sau al bradului, ne distram bine.

2. Cum il asteptai in copilarie? Cum a fost momentul in care ai aflat de “crunta realitate”?
Cand eram copil, nu-l asteptam pe Mos Craciun langa brad, cum faceau altii, fiindca eu bagasem de seama ca Mosul circula liber prin oras. Eram fericit cand il vedeam peste tot. Dar intr-un an, am realizat ca Mosul de la Loto & Loz in plic nu avea aceeasi mutra cu Mosul de la magazin, mai ales ca intelesesem eu - asa precoce si vigilent cum eram - ca totusi Mosul de la magazin avea si ceva piept bombat... deci ceva nu se lega... Intr-o zi, am vazut si un Mos cu fusta scurta si cu bucle roscate si revelatia m-a electrocutat: nu exista Mos Craciun, existau numai surogate nostime, cam ca Elvisii care au impanzit lumea. Dar am continuat sa-l iubesc, asa cum iubesti un film bun, desi stii ca e fictiune.

3. Ce cadou primit de la Mos te-a impresionat cel mai mult?

Mi-e greu sa aleg ceva anume. Cred ca importanta este doar starea de sarbatoare, grija de a oferi celor dragi lucruri pe care si le-au dorit sau pe care tu le consideri potrivite.   

4. Ce ai face daca ai fi Mos Craciun?
Cu riscul de a fi visator, cred ca as incerca sa aduc pentru 2010 un an mai bun. Sper sa avem parte de o alta lume, sa ne maturizam ca natie. Fiindca, daca la nivel de organizare sociala ar merge totul cum trebuie, restul ar veni de la sine. Nici nu e nevoie sa-mi doresc ceva pentru mine insumi, e suficient sa aiba si romanii norocul unui alt sistem, mai eficient – ar fi salvator.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni