• PRO TV
  • Dan Bilzerian, regele Instagramului. Cum etalează averea de 150 de milioane de dolari

Dan Bilzerian, regele Instagramului. Cum etalează averea de 150 de milioane de dolari

Dan Bilzerian, regele Instagramului. Cum etalează averea de 150 de milioane de dolari

Dan Brandon Bilzerian (38 de ani) este un jucător profesionist de poker, ajuns celebru pe Instagram prin modul în care își etalează averea.

Are peste 28 de milioane de urmăritori pe contul lui oficial de Instagram si a devenit celebru în întreaga lume pentru modul excentric în care se bucură de averea sa imensă, moștenită de la tatăl său.

Dan Bilzerian are un stil viață invidiat de mulți bărbați: are o avere impresionantă ( 150 de milioane de dolari), este înconjurat de femei, deține foarte multe propietăți, iahturi și avioane private.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t get stuck in a cubicle

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on


Dan Bilzerian s-a născut în Florida, mai exact în Tampa Bay și s-a înlorat în armata americană în anul 1999. A fost dat afara din cadrul militar după ce a avut o dispută cu unul dintre superiorii lui. 

A intrat în lumea pokerului

Un alt motiv pentru care a ajuns celebru în toată lumea a fost datorită abilităților sale de jucător de poker. A câștigat în anul 2013 peste 10 milioane de dolari după o noapte de poker, iar în anul 2014 a câștigat peste 50 de milioane în întregul an. Cea mai mare pierdere financiară la un joc de poker a fost de 3,6 milioane de dolari. 

GALERIE FOTO MAI JOS

A fost poreclit în anul 2010 cel mai amuzant jucător de poker de pe Twitter, conform unor publicații americane.

Dan Bilzerian este și actor, fiind cunoscut prin rolurile din filmele Olympus Has Fallen", "Lone Survivor", "The Other Woman" şi "Equalizer". 

Paul Bilzerian ( 69 de ani), tatăl lui Dan, a fost un investitor de succes în anii 80. A câștigat 40 de milioane de dolari la doar 36 de ani, însă a fost implicat în numeroase scandaluri de fiscalitate. În 2001, Paul a anunțat falimentul firmelor sale, declarând că mai are în conturi doar 1500 de dolari.

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni