• PRO TV
  • A râs în nas concurenței. Câți bani a făcut filmul JOKER în weekend-ul de debut pe marile ecrane

A râs în nas concurenței. Câți bani a făcut filmul JOKER în weekend-ul de debut pe marile ecrane

A râs în nas concurenței. Câți bani a făcut filmul JOKER în weekend-ul de debut pe marile ecrane

JOKER, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a avut un debut în forță în cinematografele de peste Ocean. Filmul a stabilit recordul de încasări în rândul peliculelor lansate în cinema în luna octombire.

Toamna se fac banii pentru Warner Bros, care a dat lovitura cu JOKER odată cu lansarea în cinematografe la 4 octombrie. Filmul a generat 39 de milioane de dolari doar vineri, în SUA, și se estimează că încasările vor depăși 94 de milioane de dolari la finalul weekend-ului.

Cu acestă sumă, JOKER surclasează filme care au stabilit recorduri frumoase în primul weekend de la lansare. De exemplu, Venom, cu Tom Hardy în rol principal, se lăuda anul trecut cu 80,2 milioane de dolari. Logan, lansat acum doi ani, a avut încasări de peste 88 de milioane de dolari după primele 3 zile, iar IT: Capitolul 2 s-a oprit la 82 de milioane de dolari.

JOKER este povestea lui Arthur Fleck, un individ respins de societate care devine ticălosul pe care îl știm din Batman. Vezi AICI ce diferență e între Joker-ul interpretat de Heath Ledger și Joker-ul lui Joaquin Phoenix!

Cinematografele, păzite de poliție la premieră

Filmul a avut avanpremiera de gală la 2 octombrie, la Festivalul de Film de la New York. În cinematografe a fost lansat la 4 octombrie, însă poliția a luat măsuri de securitate sporite înainte de aceste evenimente.

Cinematografele au fost păzite de polițiști în încercarea de a evita eventuale revolte. Filmul are o importantă componentă antisocială, iar reprezentanții cinematografelor s-au temut că pelicula va instiga la violențe. 

FOTO: Profimediaimages.ro

Mai mult, oamenii nu au avut voie să poarte măști Joker sau desene pe fețe în seara premierei. În 2012, în seara premierei filmului Cavalerul Negru: Legenda renaște, un spectatorul a deschis focul într-o sală de cinema. Urmările au fost tragice.  

Vezi și VIDEO: Brad Pitt nu-și face reclamă pentru Oscar

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni