• PRO TV
  • Demi Moore a dezvăluit cine este bărbatul care a violat-o când avea 15 ani

Demi Moore a dezvăluit cine este bărbatul care a violat-o când avea 15 ani

Demi Moore a dezvăluit cine este bărbatul care a violat-o când avea 15 ani

Cartea autobiografică a lui Demi Moore, Inside Out, conține o mulțime de informații șocante din trecutul său controversat. Poate cea mai bulversantă dintre toate este aceea că Moore a fost violată pe când avea numai 15 ani. Bărbatul i-ar fi mărturisit atunci că mama ei a fost cea care a “vândut-o”, pentru suma de 500 de dolari.

Actrița a dezvăluit cum într-o zi, când s-a întors acasă, a găsit înăuntru un bărbat mai în vârstă, care avea cheia apartamentului la el. “Cum te simți când știi că ai fost vândută pentru 500 de dolari?”, i-ar fi zis bărbatul.

La o lună după ce a făcut dezvăluirea șocantă, s-a aflat cine este cel care a abuzat-o pe Demi Moore. Actrița a mărturisit că violatorul este patronul unui club din Los Angeles - un prieten de familie pe nume Basil Doumas, de origine greacă, căruia i se spunea Val Dumas. Acesta a murit în 1997, la vârstă de 68 de ani.

După spusele actriței, Val Dumas ar fi cunoscut-o pe mama sa când acesta ar fi avut 48 de ani. Ulterior, după ce o vizitase la școală,  Dumas ar fi violat-o pe Moore în apartamentul ei. În urmă declarațiilor, fiica lui Dumas a refuzat să comenteze acuzațiile.

 Întrebată luna trecută dacă chiar crede că a fost traficată de mama sa, Moore a spus că în adâncul inimii ei crede că nu, însă o consideră pe aceasta vinovată pentru faptul că a fost abuzată. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni