• PRO TV
  • Nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra, subiect de film de comedie: „Totul a pornit de la nunta mea”

Nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra, subiect de film de comedie: „Totul a pornit de la nunta mea”

Nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra, subiect de film de comedie: „Totul a pornit de la nunta mea”

Nu știm ce a fost de râs la nunta lui Nick Jonas cu actrița Priyanka Chopra, însă mireasa a dezvăluit că a inspirat-o pe actrița și scenarista Mindy Kaling să facă un film de comedie.

Nick Jonas și Priyanka Chopra au avut o nuntă ca-n poveștile indiene la începutul lunii decembrie 2018. Trei zile și trei nopți au petrecut cei doi cu invitații lor la un palat din Jodhpur (India), iar de la festivități nu au lipsit tradițiile din țara natală a actriței.

Fericitul eveniment a servit drept inspirație pentru un film de comedie, iar Priyanka a dezvăluit de unde a pornit totul.

„E o comedie despre acești doi oameni și buni prieteni, însă despre ce se întâmplă când unul dintre ei vine în India. Și chiar a pornit de la nunta mea, despre ce s-a întâmplat când familia lui Nick a ajuns în India și perspectiva lor despre tot ce e indian. Și a fost atât de amuzant când eu și Mindy vorbeam despre ce se întâmplă atunci când familiile indiene se întâlnesc și micile lucruri care rezultă de aici”, a spus Priyanka Chopra pentru Newsweek.

Citește și: La doar 27 de ani, Nick Jonas face dezvăluiri despre boala incurabilă de care suferă
 


FOTO: Stories by Joseph Radhik

Priyanka Chopra de întoarce la Bollywood

Actrița indiană revine în acest an într-o producție de la Bollywood, care spune povestea unei iubiri dintre doi oameni, însă relatată prin ochii fiicei lor adolescente. The Sky Is Pink reprezintă întoarcerea actriței la filmele în hindi, pe care le-a ocolit în ultimii ani.

„În acest an am luat trei roluri de film. Așa că sunt chiar entuziasmată să mă întorc la muncă și încântată să revin în cinematografia indiană. Tot ce știu și am învățat e aici și e prima mea dragoste”, a dezvăluit actrița pentru sursa citată.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viola Davis o va juca pe Michelle Obama

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni