• PRO TV
  • Priyanka Chopra vrea ca Nick Jonas sa candideze la președinția SUA. Care este motivul

Priyanka Chopra vrea ca Nick Jonas sa candideze la președinția SUA. Care este motivul

Priyanka Chopra vrea ca Nick Jonas sa candideze la președinția SUA. Care este motivul

Într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, actrița indiană Priyanka Chopra a declarat că vrea ca soțul ei, Nick Jonas, să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii. 

Frumoasa brunetă are planuri mari, atât pentru ea, cât și pentru cântărețul american Nick Jonas. Potrivit publicației The Sunday Times, Priyanka Chopra își dorește să înceapă o carieră în politică, alături de soțul ei.

Dacă pentru ea funcția de prim-ministru al Indiei ar reprezenta prima rampă de lansare, pentru Nick are planuri și mai mari. Vrea să candideze la funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

"Mi-ar plăcea să candidez la funcția de prim-ministru al Indiei și, de asemenea, mi-ar plăcea ca Nick să candideze la funcția de președinte. Nu-mi plac lucrurile asociate cu politica, dar știu că amândoi vrem cu adevărat să facem o schimbare. Niciodată să nu spui niciodată", a spus ea. 

Unul dintre motivele pentru care Priyanka crede ca Nick ar fi un mare lider se datorează faptului că este un feminist convins: "Nu-i este frică să folosească cuvântul și asta îmi place foarte mult" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on


Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în anul 2018, în cadrul unor ceremonii grandioase care au avut loc în India. Priyanka Chopra (36 de ani) și Nick Jonas (26 de ani) formează un cuplu din 2017.

Primul care a făcut pasul în relația lor a fost cântărețul, care i-a trimis un mesaj pe Twitter, în septembrie 2016. După o serie de întâlniri, cei doi au decis să facă pasul cel mare și și-au oficializat relația, pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni