• PRO TV
  • Kate Middleton și Prințul William, experiență înspăimântătoare în Pakistan

Kate Middleton și Prințul William, experiență înspăimântătoare în Pakistan

Kate Middleton și Prințul William, experiență înspăimântătoare în Pakistan

Ducesa și Ducele de Cambridge a avut parte de o experiență înfricoșătoare în cea de-a patra zi a turneului lor în Pakistan.

Joi, avionul în care se aflau Kate Middleton și Prințul William a fost forțat să aterizeze de urgență din cauza unei furtuni puternice. Aeronava, care trebuia să ajungă în Islamabad, a stat două ore în aer, deși era vorba de o călătorie de 25 de minute. 

Citește și: William și Kate au călătorit cu un avion de linie. Cum au reacționat ceilalți pasageri

Pentru că avionul nu a obținut OK-ul pentru a ateriza pe aeroport, pilotul a luat decizia de a se întoarce la locul decolării. William, care în trecut a lucrat ca pilot de avion-ambulanță, a fost întrebat dacă se simte bine în urma turbulențelor puternice de care a avut parte, a glumit: ”Am zburat!”.

Reporterul regal Chris Ship, care s-a aflat alături de Kate și William în avion, a scris ulterior pe Twitter: ”După ce ne-a zguduit bine, avionul a fost nevoit să se întoarcă și să aterizeze în Lahore (locul de unde am plecat)”. 

Alt reporter regal, Simon Perry, a scris și el despre această experiență: ”Phew. Am ajuns! Dar în Lahore. O terifiantă furtună electrică ne-a lovit în timp ce încercam să aterizăm în Islamabad. Fulgerele părea să se spargă în aripa dreaptă a avionului. În ciuda eforturilor pilotului, avionul lui Kate și William nu a putut să aterizeze”.

Foto: Getty 

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișori lipsă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni