William și Kate au călătorit cu un avion de linie. Cum au reacționat ceilalți pasageri

William și Kate au călătorit cu un avion de linie. Cum au reacționat ceilalți pasageri
Citeste mai mult despre: Printul William, Kate Middleton,
Data publicarii: 23 August 2019
Data actualizare: 23 August 2019
Prințul William și Kate și-au dus copiii în vacanță, în Balmoral, cu un zbor de linie, pentru care un bilet costă 73 de lire sterline, în condițiile în care Harry și Meghan au călătorit în 11 zile cu patru avioane private. 

La ora actuală, Harry și Meghan se află în mijlocul unei controverse după ce, în 11 zile, au călătorit cu patru avioane private. Prietenii celebri ai lui Meghan s-au văzut nevoiți să ia apărarea fostei actriței, susținând că aceștia nu ar fi putut lua un avion comercial, din motive de ”securitate”. 

Citește și: Cum a reacționat Prințul William după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Kate

În contrast, Ducele și Ducesa de Cambridge au călătorit recent cu un avion de linie, plecând de pe aeroportul Norwich International în Balmoral Scoția. 

Costurile totale pentru familia de cinci - Kate, William și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - s-au ridicat la 365 de lire sterline, în condițiile în care închirierea avionului privat pentru Harry și Meghan a costat în jur de 20.000 de lire sterline. 

Imaginile din presa britanică îl înfățișează pe Prințul William în timp ce se îmbarcă, manevrând câteva bagaje și având grijă de George și Charlotte, în timp ce Kate îi urmează, cu prințul Louis în brațe. 

Copiii cuplului au fost, de asemenea, surprinși cărându-și propriul bagaj în timp ce așteptau mașina pentru a fi conduși la castelul din Balmoral. 

Pasagerii avionului au fost surprinși să vadă familia regală călătorind alături de ei. Unul dintre aceștia a declarat pentru The Sun: ”Când a intrat prințul William, mi s-a părut că e vorba de cineva cunoscut, dar credeam că este vorba de un fotbalist. Când, deodată, au apărut Kate, copiii și bona. Nu au fost abordați sau agasați de nimeni. Păreau o familie normală, care merge în vacanță, să fiu sincer”.

Un alt pasager a adăugat: ”Nu mi-a venit să cred. Nu te aștepți să vezi membri ai familiei regale într-un zbor de linie”.

William și Kate, alături de copiii lor, au ajuns la Balmoral pentru a-și petrece vacanța alături de Regină și de Prințul Philip, dar Meghan și Harry nu se vor afla și ei acolo. 

Foto: Getty

Vezi și: Meghan Markle angajeaza dadaca noua
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies