Cum a reacționat Prințul William după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Kate

Cum a reacționat Prințul William după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Kate
Data publicarii: 11 Aprilie 2019
Data actualizare: 11 Aprilie 2019
După ce zvonurile privind rivalitatea dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-au stins, ziarele au început să scrie despre ”indiscreția” Prințului William, care și-ar fi înșelat soția cu o prietenă de familie. 

Recent, tabloidele britanice au scris despre idila interzisă dintre Prințul William și Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley (care se pronunță, cumva, ca "Chumley"). 

Citește și: Zvonurile potrivit cărora Kate și Meghan s-ar urî au ajuns la urechile Reginei. Ce decizie a luat aceasta

Rose este un fost model care trăiește alături de soțul ei, regizorul de film David Rocksavage, în Norfolk, Anglia. Locuința lui Rose este situată în apropiere de casa de la țară a lui Kate și a lui William, de la Anmer Hall. Aceasta se învârte în aceleași cercuri cu Ducele și Ducesa și din moment ce Rose trăiește la țară, este de înțeles de ce The Sun a catalogat-o drept ”rivala rurală” a lui Kate. 

Cum a început scandalul cu iz regal?

Acum câteva săptămâni, The Sun scria că Ducesa de Cambridge i-ar fi spus lui William să ”o excludă” pe Rose din cercul lor de prieteni. Nimeni nu știe care este motivul pentru care cele două s-ar fi certat, dar apoi zvonurile au devenit de-a dreptul dramatice. 

Publicația americană In Touch a consemnat că William ar fi avut o idilă cu Rose, chiar când Kate Middleton era însărcinată cu cel de-al treilea copil. 

În urma acestor zvonuri, Daily Beast consemnează cu cel puțin o publicație britanică ”a primit avertizări pe cale legală după ce a publicat aceste zvonuri, de la avocații cuplului regal”.

Foarte rar, cei din familia regală comentează zvonurile privind viața lor personală. Cu toate acestea, în ultimii ani, aceștia au renunțat la tăcere și au luat măsuri pe cale legală. 

”Deși, în mod tradițional, familia regală britanică nu amenință cu procese - urmând principiul ”fără plângeri, fără explicații - William și Harry sunt liberi să rezolve lucrurile în stilul lor”, a declarat editorul regal Duncan Larcombe, de la The Sun.

Foto: Getty

Vezi și: Nicole Cherry vorbește deschis despre relația cu iubitul ei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!