• PRO TV
  • Kylie Jenner, eclipsată de cea mai bună prietenă. Cum arată blonda sexy care îi fură followerii

Kylie Jenner, eclipsată de cea mai bună prietenă. Cum arată blonda sexy care îi fură followerii

Kylie Jenner, eclipsată de cea mai bună prietenă. Cum arată blonda sexy care îi fură followerii

După ce, în trecut, cea mai bună prietenă a trădat-o și s-a iubit pe ascuns cu iubitul surorii sale, Khloe Kardashian, acum Kylie Jenner este mai selectivă cu cercul ei de apropiați. Cea mai tânără miliardară “self made”, care și-a realizat averea pe cont propriu, este acum în relații grozave cu Anastasia Karanikolaou.

Cunoscută în mediul online sub denumirea de Stassie sau Stassie Baby, Anastasia este o adevărată influenceriță pe rețelele de socializare. Blonda este urmărită de 6,2 milioane de fani pe Instagram. Se spune că tânăra primește cel puțin 5000 de dolari pentru o singură postare publicitară în mediul online.

Anastasia Karanikolaou recunoaște că și-a făcut operații estetice și a vorbit deschis despre intervențiile pe care și le-a realizat până acum. Influencerița a mers la chirurgul vedetelor, Dr. Ashkan Ghavami, pentru a-și mări sânii. Prietena lui Kylie Jenner a făcut, până la 22 de ani, deja două operații de mărire a bustului. Tânăra și-a motivat prima operație prin faptul că avea un sân mai mare și unul mai mic.

Anastasia Karanikolaou o însoțește pe Kylie Jenner în toate vacanțele ei de lux, de unde postează imagini incendiare. Cele doua își asortează adesea ținutele pentru milioane de like-uri pe Instagram.

Vezi mai multe imagini cu cele două prietene în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni