• PRO TV
  • BLACK FRIDAY 2019. Smartphone-urile anului 2019 la preț redus

BLACK FRIDAY 2019. Smartphone-urile anului 2019 la preț redus

BLACK FRIDAY 2019. Smartphone-urile anului 2019 la preț redus

Anul 2019 a fost bogat în lansări spectaculoase în materie de smartphone-uri. Însă, orice și-ar fi imaginat producătorii „exotici”, tot giganții SAMSUNG, Huawei și iPhone au avut cele mai mari vânzări. Ce prețuri au acum cele mai așteptate telefoane mobile ale anului 2019.


SAMSUNG Galaxy S10

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an, SAMSUNG Galaxy S10 s-a putut comanda în România încă din 21 februarie. Produsul a fost disponibil în magazine din data de 8 martie, lansare care a venit de Ziua Femeii.

Tentația de a cumpăra un smartphone cu această ocazie a fost mare, iar prețurile au pendulat între 3.500 de lei, pentru modelul cu 128 GB spațiu de stocare, și 6.250 de lei, pentru modelul cu 512 GB spațiu de stocare. Tot din primăvară a fost disponibil și modelul S10 cu capacitate de stocare de 1 TB, la prețul de 8.000 de lei.

Azi, prețul lui Galaxy S10 este mult diminuat, indiferent de model. De BLACK FRIDAY 2019, ai putea face o afacere cu acest produs. Vezi prețul AICI!

 

Huawei P30 și P30 Pro

Disponibile în România încă din luna aprilie a acestui an, P30 și P30 Pro i-au cucerit pe români. Spre deosebire de predecesorul lor P20, noile modele se remarcă prin calitatea deosebită a fotografiilor efectuate, senzori și obiective optice mai bune.

De altfel, Huawei P30 Pro a fost desemnat telefonul mobil cu cea mai bună cameră foto din lume, dar acesta nu era un argument suficient pentru a plăti 4.400 de lei pe el în săptămâna lansării. Toate cele trei modele disponibile (P30 6 GB + 128 GB ROM; P30 Pro 6 GB + 128 GB ROM; P30 Pro 8 GB + 256 GB ROM) au prețuri mai mici de BLACK FRIDAY. Compară prețurile AICI și AICI!

Citește și: BLACK FRIDAY 2019. Cinci laptopuri de urmărit în oferta eMAG



iPhone 11

Intrat pe piața din România în luna septembrie a acestui an, modelul iPhone 11 a venit echipat cu noul senzor de recunoaștere facială Face ID. Procesorul Hexa-Core A13 Bionic și camera foto frontală duală 12MP + ToF 3D, care permite filmare 4K, sunt alte plusuri ale noului dispozitiv Apple. 

Modelul iPhone 11 128 GB și iPhone 11 Pro Max 256 GB sunt disponibile la eMAG doar la precomandă. În schimb, versiunea Max 64 GB este pe stoc la eMAG. Vezi prețurile AICI!

 

SAMSUNG Galaxy A80

În vară, SAMSUNG a încercat o lovitură cu modelul Galaxy A80, care venea cu prima cameră triplă rotativă și cu display-ul New Infinity. Camera triplă îți permite să înregistrezi continuu, chiar dacă rotești camera, iar momentele surprinse vor figura într-un singur video.

Modelul Galaxy A80 e disponibil în trei culori (Angel Gold, Ghost White și Phantom Black), iar în preajma BLACK FRIDAY prețurile sunt accesibile. Vezi AICI cât costă!

 

ASUS ROG Phone II

Da, cel mai puternic mobil de gaming este una dintre surprizele plăcute ale acestui an. ROG Phone II este primul telefon mobil din lume care utilizează platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus ce poate rula până la frecvențe de 2,96 GHz, cu grafică Adreno 640.

Pentru performanțe ridicate, sistemul de răcire al telefonului – GameCool - a suferit un upgrade. Noua cameră de vapori 3D s-a dovedit mai eficientă în eliminarea căldurii generate de chipset. Stai cu ochii pe el de BLACK FRIDAY, e loc de o reducere! Deocamdată, prețul e ACESTA.

 

SAMSUNG Galaxy XCover 4S

Un facelift pentru Xcover, modelul 4S a primit o cameră nouă și un procesor mai bun, „pentru o experiență mai bună” de care au parte utilizatorii săi. Față de varianta anterioară, modelul Xcover 4S vine cu un spațiu de stocare de două ori mai mare (32 GB).

Totodată, acest model permite utilizatorilor să-și personalizeze aplicațiile favorite. Modelul Xcover 4S cu dual sim are un preț special în această perioadă. Vezi prețul AICI!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni