• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, cel mai sexy cadou de ziua soțului: cum și-a făcut apariția în fața acestuia

Adelina Pestrițu, cel mai sexy cadou de ziua soțului: cum și-a făcut apariția în fața acestuia

Adelina Pestrițu, cel mai sexy cadou de ziua soțului: cum și-a făcut apariția în fața acestuia

Adelina Pestrițu a avut cel mai sexy cadou de ziua soțului ei, Virgil Șteblea. Aceasta a îmbrăcat cea mai provocatoare lenjerie intimă și l-a așteptat în dormitor.

Adelina Pestrițu a avut o săptămână de vis: s-a simțit ca o adevărată divă pe covorul roșu la People’s Choice Awards, unde a pozat alături de vedete ca Pink sau Kim Kardashian, iar apoi și-a sărbătorit soțul tot pe pământ american.

Vedeta premiată cu trofeul “cel mai bun influencer din România” a avut cel mai sexy cadou pentru Virgil Șteblea. A pus pe ea cea mai sexy lenjerie din garderobă și s-a prezentat drept “cel mai bun cadou” :)

“De ziua soțului m-am gândit ce aș putea să-i ofer, dar am ajuns la concluzia că cel mai bun cadou sunt eu într-un set de lenjerie”, a scris Adelina pe Instagram.

Evident, Virgil Șteblea a fost încântat de ceea ce a primit.  “Perfect gift. Love you” (Cadoul perfect. Te iubesc)  - a răspuns acesta.

Adelina arată precum îngerașii Victoria’s Secret, iar fanii au lăudat-o pentru forma sa fizică excepțională. “Vai, Doamne, cum arăți!!! Atât de senzuală, ce nu am văzut! Adelina, ești definiția cuvântului femeie adevărată”, i-a scris o admiratoare.

Vedeta a dezvăluit că după căsătorie, în acte, a preluat și numele soțului, însă în media va apărea tot ca Adelina Pestrițu.

“Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat și numele soţului meu, Șteblea (Pestrițu Șteblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu”, a spus Adelina.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni