• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, criticată de fani după ce și-a sunat fetița: “Să postați poza e penibil”

Adelina Pestrițu, criticată de fani după ce și-a sunat fetița: “Să postați poza e penibil”

Adelina Pestrițu, criticată de fani după ce și-a sunat fetița: “Să postați poza e penibil”

Adelina Pestrițu trece prin cea mai bună perioadă a ei, având alături bărbatul vieții, căruia i-a dăruit și un copil, dar și câștigând titlul de cel mai bun influencer pop din România, în cadrul galei People's Choice din SUA.

Prezentă pe covorul roșu, Adelina Pestrițu s-a fotografiat cu vedete precum Kim Kardashian și Pink, iar imaginile postate pe Instagram au strâns câteva sute de mii de like-uri de la fani.

Aflându-se în continuare în SUA, vedetei i s-a făcut dor și de fiica ei, Zeneida Maria, pe care a sunat-o cu video pe internet, după care a postat un print screen pe Instagram. Din păcate pentru Adelina, unii fani au criticat-o din cauză că pare că vedeta ar fi goală.

Citiți și: VIDEO Adelina Pestrițu, despre întâlnirea istorică cu Kim Kardashian: „Era păzită de o mulțime de bodyguarzi”

“Puteați să aveți măcar puțină decență să vă luați un tricou pe voi, dacă tot vorbeați la telefon cu cineva. Și mai ales să postați poza e penibil. La Virgil se înțelege, e bărbat, dar tu mă îndoiesc că dormi așa goală, fără un sutien pe tine, măcar”, a scris unul dintre fani în dreptul pozei de pe Instagram.

Adelina Pestrițu a reacționat imediat și i-a răspuns persoanei care a criticat-o, afirmând că nu era goală și că, primul lucru pe care l-a făcut când s-a trezit a fost să-și sune fiica.

„Ușurel, ușurel! Imaginația ta este foarte bogată, după cum putem observa, însă noi tocmai ne-am trezit, în Vegas la momentul convorbirii fiind ora 06.00. Evident că primul lucru pe care îl facem este să sunăm în România, să vedem ce face fiica noastră. Nu ne-a surprins nimeni. Cât despre ținuta mea, este fix aceeași ținută dintr-un story făcut înainte de culcare, nicidecum nud, așa cum mă vezi tu. Toate cele bune”, a scris Adelina.

Vezi și: Adelina Pestrițu, ponturi vestimentare: "Oamenii sunt atrași de stilul meu vestimentar"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni